Σάινθ: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα με τη Ferrari»

Πέτρος Σηφαλάκης
Σάινθ: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα με τη Ferrari»
Ο Κάρλος Σάινθ οδήγησε για πρώτη φορά ένα μονοθέσιο της Ferrari πριν ξεκινήσει η πρώτη του σεζόν στην ομάδα και δηλώνει ότι ήταν μια μοναδική στιγμή για εκείνον.

Όπως συνηθίζουμε να λέμε, η ομάδα της Ferrari είναι σίγουρα η πιο «ποθητή» για έναν οδηγό της Formula 1. Με τέτοια ιστορία και τόσους οπαδούς, οι περισσότεροι έχουν σαν όνειρο να τρέξουν με το κόκκινο μονοθέσιο και ο Κάρλος Σάινθ πέτυχε αυτό τον στόχο του.

Το 2021 θα είναι η πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Σίγουρα ανυπομονεί για τα δοκιμαστικά και την εκκίνηση της σεζόν, ωστόσο πήρε ήδη μια γεύση από ένα μονοθέσιο προηγούμενων ετών και πιο συγκεκριμένα, αυτό του 2018. Στην πίστα του Φιοράνο η ομάδα διοργάνωσε πενθήμερα δοκιμαστικά και σε αυτό το πλαίσιο, Λεκλέρ και Σάινθ οδήγησαν το αυτοκίνητο.

«Το ξυπνητήρι χτύπησε την αυγή»

«Είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου. Το πρωί το ξυπνητήρι χτύπησε την αυγή γιατί είχαμε κάποιες συναντήσεις πολύ νωρίς πριν μπούμε στην πίστα. Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές για εμένα σήμερα ήταν όταν έφτασα στην πίστα. Είδα τη Ferrari με τον αριθμό 55 πάνω της!

Ενθουσιάστηκα με τον πρώτο μου γύρο. Μετά επιστρέψαμε στη δουλειά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που συνέχισε η μέρα. Κοιτάξαμε το πως θα καταφέρω να συνηθίσω το αυτοκίνητο, μίλησα με τους μηχανικούς για να φτιάξουμε το τιμόνι. Προφανώς είναι διαφορετικό από το αυτοκίνητο που οδηγούσα μέχρι πέρυσι» είπε ο Κάρλος Σάινθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!