Νέα ταινία μέσα από τη Formula 1 ετοιμάζει το Netflix

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέα ταινία μέσα από τη Formula 1 ετοιμάζει το Netflix
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Μπογιέκα θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Netflix, στην οποία θα δούμε έναν οδηγό της Formula 1 που... έμπλεξε με τη μαφία.

Δεν είναι πολλές οι φορές που βλέπουμε τη Formula 1 να μπαίνει μέσα στις ταινίες και για αυτό κάθε φορά που συμβαίνει, αξίζει να το μαθαίνουμε. Το Netflix ετοιμάζει μια νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Μπογιέκα. Στη δημοσιότητα έχει βγει και η γενικότερη ιδέα της ταινίας, σε ο,τι αφορά την υπόθεση. Ένας Αμερικάνος οδηγός της Formula 1 θα μπλεχτεί με ανθρώπους της μαφίας και θα τον χρησιμοποιήσουν ως... getawat driver, δηλαδή ως τον άνθρωπο που θα οδηγεί το αυτοκίνητο για να ξεφύγουν από την αστυνομία, ύστερα από την περάτωση διάφορων παράνομων ενεργειών.

Ο οδηγός θα ακολουθεί τις εντολές της μαφίας για να σώσει την οικογένειά του. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Τζέραρντ ΜακΜάρεϊ και ο ίδιος αναλαμβάνει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΜακΜάρεϊ συνεργάζεται με το Netflix. Οι δύο πλευρές έχουν σημειώσει επιτυχίες και το "The Formula", όπως θα είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης ταινίας, μάλλον θα είναι ακόμη μια. Περισσότερα θα μάθουμε όσο περνάει ο καιρός, αφού περιμένουμε και με αγωνία το trailer. Για την ώρα, απλώς γνωρίζουμε ότι η ταινία πήρε το πράσινο φως από το Netflix.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!