Aston Martin: «Ο Φέτελ θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Στρολ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Aston Martin: «Ο Φέτελ θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Στρολ»
Ένας οδηγός σαν τον Σεμπάστιαν Φέτελ σίγουρα θα βοηθήσει την Aston Martin στην πρώτη της χρονιά στη Formula 1 και παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι θα κάνει καλύτερο και τον δεύτερο οδηγό τους.

H Racing Point άλλαξε, έγινε Aston Martin Racing και από το 2021 ελπίζει ότι θα διεκδικεί ακόμη περισσότερες επιτυχίες στη Formula 1. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Λόρενς Στρολ, αγόρασε ένα μεγάλο μερίδιο της Aston Martin και έτσι πήρε και το όνομά της. Ο ένας οδηγός για το 2021 θα είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο δεύτερος, ο γιος του ιδιοκτήτη, Λανς Στρολ. Ο τελευταίος δουλεύει σκληρά, προπονείται και βελτιώνεται διαρκώς, στην Aston Martin όμως είναι βέβαιοι ότι με τον Φέτελ στο πλάι του θα μάθει πολλά.

«Θα μας φέρει τη φιλοσοφία του νικητή»

Ο επικεφαλής της ομάδας της Aston Martin στη Formula 1, είπε: «Είναι κάτι που μας έχει ενθουσιάσει όλους στην ομάδα. Με τον Σεμπάστιαν έχουμε έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει να κερδίζουμε αγώνες και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Για αυτό είναι τόσο σημαντικός για εμάς. Θα μας φέρει τη φιλοσοφία του νικητή, σίγουρα έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά από εκείνον σε αυτό το κοινό μας ταξίδι. Ο Λανς Στρολ είναι ένας νέος, ταλαντούχος και σκληρά εργαζόμενος οδηγός.

Ξέρουμε ότι αν του δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία, τότε είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ικανός για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ως ομάδα. Επίσης πιστεύουμε ότι η κοινή πορεία με τον Σεμπάστιαν Φέτελ θα αναδείξει τον καλύτερό του εαυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή των οδηγών μας για το 2021. Είναι η ιδανική ανάμειξη της εμπειρίας, της καλής γνώσης του τρόπου νίκης ενός αγώνα και του ωμού ταλέντου» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!