Ο Μαξ Φερστάπεν θέλει πιο δυνατή τη Red Bull στο ξεκίνημα

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μαξ Φερστάπεν θέλει πιο δυνατή τη Red Bull στο ξεκίνημα
Για το 2021, ο Μαξ Φερστάπεν λέει ότι μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εστιάσουν ώστε στην αρχή της σεζόν να είναι ανταγωνιστικοί και με καλές επιδόσεις.

Τα λάθη των περασμένων ετών δεν πρέπει να μένουν σε μια ομάδα της Formula 1 και ο Μαξ Φερστάπεν εξηγεί ότι αυτό που έχουν να κάνουν στη Red Bull, είναι να δουν τι πάει στραβά στις προηγούμενες χρονιές και μετά να το διορθώσουν.

Ο Ολλανδός πάντα υπολογίζεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του πρωταθλήματος της Formula 1 και πάντα τον... προσέχουν οι αντίπαλοι αφού πολλές φορές έχει κάνει τη διαφορά, τους έχει ξαφνιάσει και έχει πάρει τη νίκη του αγώνα.

Για το 2021, ο Μαξ Φερστάπεν λέει: «Ελπίζω ότι θα μάθουμε από τα προηγούμενα χρόνια και θα είμαστε πιο δυνατοί στην αρχή της σεζόν. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά το χειμώνα για να είμαστε πιο δυνατοί. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο αρκετά και ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και ο κινητήρας, χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη. Ελπίζω να μάθουμε από τους προηγούμενους χρόνους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!