Ο Γκροζάν αποκαλύπτει τα τραυματισμένα χέρια του (pics)

Gazzetta team
Ο Γκροζάν αποκαλύπτει τα τραυματισμένα χέρια του (pics)
Ο Ρομέιν Γκροζάν ανέβασε για πρώτη φορά μετά το φρικτό του ατύχημα στο Μπαχρέιν φωτογραφίες και των δύο χεριών του χωρίς γάζες, όπου διακρίνονται ακόμη τα εγκαύματα από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το μονοθέσιο της Haas στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Χαρούμενος με την πορεία αποκατάστασης των εγκαυμάτων στα χέρια του είναι ο Ρομέιν Γκροζάν. Ο πρώην πιλότος της Formula 1 ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, όπου δείχνει γυμνά και χωρίς επιδέσμους τα χέρια του, που είχαν πάθει εγκαύματα όταν πήρε φωτιά το μονοθέσιο της Haas του σε ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Ο 34χρονος Γάλλος απαθανατίζεται κρατώντας στην αγκαλιά του τον σκύλο της οικογένειας, Πέτρους, ενώ γράφει χαρακτηριστικά με μία δόση χιούμορ: «Επανήλθαν τα χέρια μου. Ο Πέτρους είναι χαρούμενος γι αυτό».

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε ο Γκροζάν, φαίνονται και τα δύο χέρια του σε κοντινή λήψη, ενώ έχει γράψει το εξής σχόλιο: «Δεν φαίνονται ακόμη τόσο ωραία, οπότε μη συνεχίσετε να κάνετε κλικ, αν δεν αισθάνεστε καλά».

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία παρατηρούμε ότι στο δεξί χέρι του Γκροζάν υπάρχει μόνον μία μικρή ουλή, όμως τα τραύματα στο αριστερό χέρι του Γάλλου οδηγού αγώνων είναι σαφώς σοβαρότερα και εμφανέστερα. Ο ίδιος εμφανίζεται ωστόσο αισιόδοξος για το μέλλον και σχολιάζει ότι «κανονικά θα γιατρευτούν οι περισσότερες ουλές».

Ο Ρομέιν Γκροζάν έβγαλε στις αρχές Ιανουαρίου για πρώτη φορά τις γάζες από το αριστερό χέρι του, αλλά μόνον για μερικές ώρες. Τώρα ήρθε η νέα, καλή είδηση ότι μπορεί να τις αφαιρέσει πλέον οριστικά, ενώ με τις φωτογραφίες του δείχνει ο Γάλλος οδηγός την καλή πορεία αποκατάστασης των εγκαυμάτων στα χέρια του, ακόμη και αν έχουν προς το παρόν σημάδια.

Να πούμε επίσης, ότι ο Γκροζάν αποχώρησε από τη Formula 1, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα μηχανοκίνητα σπορ και σε ποιο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!