Ο χρόνος δεν αγχώνει τον Μαξ Φερστάπεν

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο χρόνος δεν αγχώνει τον Μαξ Φερστάπεν
Ο Ολλανδός πιστεύει ότι ακόμη είναι πολύ μικρός και δεν πρέπει να πιέζει τον εαυτό του να επιτύχει πράγματα, καθώς έχει μπροστά του πολλά αγωνιστικά χρόνια.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένας χαρισματικός πιλότος που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Στον πρώτο του καιρό στη Formula 1 είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του και όλοι έλεγαν ότι γρήγορα θα στεφθεί πρωταθλητής. Μέχρι και σήμερα όμως, δεν το έχει καταφέρει. Η απόλυτη κυριαρχία της Mercedes δεν του δίνει αυτή την ευκαιρία. Στις σεζόν που έχει τρέξει μέχρι σήμερα ο Φερστάπεν, οι Mercedes είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθούν.

«Είμαι πολύ χαλαρός, αυτή είναι η ζωή»

Έχει μεγαλώσει αρκετά για να σπάσει το ρεκόρ του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος κατάφερε να πάρει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Formula 1 σε ηλικία 23 ετών και 134 ημερών. Ο Φερστάπεν όμως, δηλώνει ότι όλα αυτά του περνάνε αδιάφορα. «Φυσικά και θα ήθελα να παλέψω για το πρωτάθλημα το 2021. Αλλά ακόμη είμαι πολύ μικρός. Πολλοί λένε ότι ο χρόνος περνάει. Δεν μου κάνει αίσθηση, είμαι πολύ χαλαρός. Αυτή είναι η ζωή. Μερικές φορές δεν μπορείς να πιέζεις τα πράγματα, οπότε απλώς είμαι ήρεμος» είπε σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία για την πρόοδο που θα σημειώσει το μονοθέσιο της ομάδας του από το νέο χρόνο. «Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα. Αλλά περιμένω ότι και οι άλλοι θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα, ο ανταγωνισμός μας. Ελπίζω το δικό μας να είναι λίγο μεγαλύτερο» είπε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!