Χάμιλτον: «Η επιτυχία μας οφείλεται στον Τότο Βολφ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Η επιτυχία μας οφείλεται στον Τότο Βολφ»
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λιούις Χάμιλτον, ο ίδιος αλλά και η ομάδα βρίσκεται σήμερα σε αυτό το σημείο λόγω του Τότο Βολφ που έχει το ρόλο του «αφεντικού».

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο Τότο Βολφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Mercedes και απέκτησε μεγαλύτερο μερίδιο στην ιδιοκτησία της ομάδας. Ο ίδιος ο Βολφ είπε πως η ομάδα έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά του και όλο αυτό που έχουν πετύχει τον γεμίζει σαν άνθρωπο, ενώ από ότι φαίνεται, το έργο του αναγνωρίζεται από όλους. Ειδικά από τους οδηγούς. Ο Λιούις Χάμιλτον έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συνεργασία του με τον Τότο Βολφ, πάντα με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος και χαρούμενος που ο Τότο υπέγραψε ξανά. Είναι μια τόσο σημαντική, ηγετική φιγούρα στην ομάδα και σίγουρα η επιτυχία μας οφείλεται σε εκείον, δεν θα ήταν δυνατόν να τα κάνουμε όλα αυτά χωρίς αυτόν. Είναι καλό για την ομάδα να τον έχει σε αυτή τη θέση σε βάθος χρόνου. Επιπρόσθετο μπόνους ήταν και η συμμετοχή της INEOS στην προσπάθειά μας που ήρθε και αποτελεί μέρος της επιτυχίας μας για φέτος. Υπέροχο να τη βλέπουμε να συμμετέχει στην ομάδα μας και βοηθά στο να έχουμε σταθερότητα σαν τιμ, να μεγαλώνουμε συνεχώς και να γινόμαστε καλύτεροι» ήταν τα λόγια του Λιούις Χάμιλτον.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή για να δούμε και τον ίδιο τον Λιούις Χάμιλτον να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Mercedes. Το συμβόλαιό του είχε ισχύ μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2020. Βεβαίως, με τέτοια επιτυχία, ο Χάμιλτον θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι θα υπογράψει καθώς και η Mercedes είναι πολύτιμη για εκείνον, αλλά και εκείνος είναι πολύτιμος για την ομάδα. Στις επόμενες εβδομάδες υπολογίζουμε ότι θα γίνει η επίσημη ενημέρωση από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!