Λιούις Χάμιλτον: Ο κορονοϊός του «στοίχισε» τέσσερα κιλά

Πέτρος Σηφαλάκης
Λιούις Χάμιλτον: Ο κορονοϊός του «στοίχισε» τέσσερα κιλά
Μέσα σε δέκα ημέρες που νοσούσε από κορονοϊό, ο φετινός πρωταθλητής της Formula 1 έχασε τέσσερα ολόκληρα κιλά αλλάζοντας σημαντικά το σώμα του.

Οι οδηγοί της Formula 1 ακολουθούν πολύ συγκεκριμένη διατροφή και προγράμματα άσκησης, για να κρατάνε το σώμα τους πάντα στο βέλτιστο επίπεδο και να μην βλέπουν αλλαγές. Ο Λιούις Χάμιλτον όντας οδηγός της Mercedes και επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προσέχει πάρα πολύ να μην ξεφεύγει από τα όρια, με τον κορονοϊό όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο.

Ο Βρετανός νόσησε δέκα ημέρες από τον Covid-19 και έχασε συνολικά τέσσερα κιλά με μεγάλο αντίκτυπο στη μυική μάζα του σώματός του, όπως του αποκάλυψε ο ιατρός του. Παράλληλα, λίγο καιρό πριν κολλήσει τον ιό, είχε χάσει άλλα δύο με αποτέλεσμα να βρίσκεται έξι κιλά κάτω από το ιδανικό για το σώμα του.

«Ο κορονοϊός δεν είναι αστείο»

«Έχασα έξι κιλά μέσα στους προηγούμενους δύο μήνες, με τα τέσσερα από αυτά να τα χάνω στο δεκαήμερο που νοσούσα από τον Covid-19. Έχασα αρκετή μυική μάζα. Ξεκινάω από ένα χαμηλό επίπεδο στο κομμάτι της σωματικής μου δύναμης αυτή τη στιγμή, δεν το διασκεδάζω αλλά είμαι αποφασισμένος να πάρω τη χαμένη μου δύναμη πίσω στο 100%. Ο κορονοϊός δεν είναι αστείο, ποτέ μου δεν θεωρούσα πως ήταν. Ήξερα ότι αν τον κολλούσα κάποια στιγμή θα ήμουν δυνατός, έξω υπάρχει κόσμος που χάνει τη ζωή του. Ήξερα ότι ήταν σοβαρό. Βρίσκω περίεργο που πολλοί ισχυροί άνθρωποι τον αντιμετωπίζουν σαν να μην είναι τίποτα. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να γυρίσω πίσω μετά τον κορονοιό χωρίς απώλειες στη φυσική μου κατάσταση αλλά τα κατάφερα» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!