Δυνατό σενάριο για Red Bull και Σέρχιο Πέρεζ

Πέτρος Σηφαλάκης
Δυνατό σενάριο για Red Bull και Σέρχιο Πέρεζ
Χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, γνωστός δημοσιογράφος του Sky Sports F1 αναφέρει ότι ο Μεξικανός θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Άλμπον και θα γίνει teammate του Μαξ Φερστάπεν.

Όταν ο Σέρχιο Πέρεζ κέρδισε στο δεύτερο αγώνα του Μπαχρέιν, έγινε ένας μίνι... πανικός από πολλούς ανθρώπους του χώρου, που έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν ένας τέτοιος οδηγός να μη βρίσκεται στη Formula 1 με τη νέα χρονιά. Η Racing Point αλλάζει σε Aston Martin και ο Λανς Στρολ ως γιος του ιδιοκτήτη, Λόρενς Στρολ, θα παραμείνει στη θέση του, την ώρα που ο Πέρεζ θα φύγει για να έρθει στην ομάδα ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Οι θέσεις στη Formula 1 μπορεί να είναι περιορισμένες αλλά φαίνεται ότι η Red Bull είναι πρόθυμη να δώσει μια λύση στον Σέρχιο Πέρεζ. Οι μέτριες επιδόσεις του Άλεξ Άλμπον είναι ο ένας λόγος. Ο οδηγός μάλλον δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πέρεζ στο πλάι του Μαξ Φερστάπεν.

Το συγκεκριμένο δίδυμο μοιάζει ταιριαστό για τη Red Bull και τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς μάλλον θα είναι καλύτερα από ότι με τον Άλμπον, που έδειξε ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει το αρκετά ανταγωνιστικό μονοθέσιο της ομάδας. Ο Τεντ Κράβιτζ, δημοσιογράφος του Sky Sports F1 που βρίσκεται μέσα στα πράγματα και τις εξελίξεις, υποστηρίζει ότι στις προσεχείς ημέρες η Red Bull θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλεξ Άλμπον και την πρόσληψη του Σέρχιο Πέρεζ. Περιμένουμε για να δούμε αν αυτό το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!