Ο Χάμιλτον δεν είναι στο 100% του μετά τον κορονοϊό

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Χάμιλτον δεν είναι στο 100% του μετά τον κορονοϊό
Σαν να βρίσκεται εκτός φόρμας νιώθει ο Λιούις Χάμιλτον και δηλώνει ότι αισθάνεται κάτι περίεργο ανάμεσα στα πνευμόνια του.

Για έναν πιλότο της Formula 1 ακόμη και λίγα εικοσιτετράωρα αποχής από τις καθιερωμένες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάνουν διαφορά. Ο Λιούις Χάμιλτον έχασε αρκετές μέρες καθώς νοσούσε από Covid-19 και επίσης, ήταν εκτός στον προηγούμενο αγώνα, οπότε είχε να μπει στο αυτοκίνητό του περίπου δύο εβδομάδες. Παράλληλα ο κορονοϊός σαν νόσος, του έχει αφήσει μια περίεργη αίσθηση ανάμεσα στους πνεύμονές του.

«Θα έτρεχα ακόμη κι αν μου κρεμόταν ένα χέρι»

«Μπορώ να καταλάβω τώρα όσους έχουν υποφέρει από αυτόν, όσους έχασαν ανθρώπους από αυτόν. Τα καταλαβαίνω όλα, είναι ένας ύπουλος ιός. Δεν είμαι στο 100% μου. Ακόμη έχω ένα περίεργο αίσθημα ανάμεσα στους πνεύμονες. Αλλά δεν πειράζει, θα οδηγούσα ακόμη κι αν μου είχε ξεκολλήσει το χέρι και κρεμόταν κάτω. Αυτό κάνουμε σαν οδηγοί αγώνων, έτσι είμαστε.

Δεν θα είναι και ο πιο εύκολος αγώνας αλλά θα το διαχειριστώ και θα δώσω όλα όσα έχω. Σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να μην έχεις ενέργεια. Ένα από τα συμπτώματα είναι ότι πραγματικά σε ρουφάει, σε εξουθενώνει. Προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ αλλά δεν ξεκουράζομαι τόσο εύκολα όσο στο παρελθόν. Επίσης έχασα αρκετό βάρος μέσα σε μόλις επτά μέρες. Όπως είπα λοιπόν, δεν αισθάνομαι 100% το ίδιο με την τελευταία φορά που έτρεξα» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!