Ο Γκροζάν έδειξε το καμένο χέρι του (pics)

Gazzetta team
Ο Γκροζάν έδειξε το καμένο χέρι του (pics)
Ο Ρομέιν Γκροζάν βγήκε ζωντανός μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του στο Μπαχρέιν και γλίτωσε με εγκαύματα στα χέρια, τα οποία αποκάλυψε τώρα στη δημοσιότητα ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνήθως, όταν τραυματίζεσαι σε κάποιο ατύχημα έχεις κάθε λόγο να λυπάσαι και να μην το προβάλλεις τόσο πολύ στη δημοσιότητα, όμως ο Ρομέιν Γκροζάν νιώθει ευγνώμων που γλίτωσε μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν και δεν διστάζει να το δείξει με τον δικό του προσωπικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος πιλότος επικοινώνησε με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφίες του δεξιού χεριού του χωρίς να είναι πλέον μπανταρισμένο μέσα σε γάζες. Σε αυτές τις φωτογραφίες διακρίνονται καθαρά τα εγκαύματα που υπέστη ο Γάλλος οδηγός της Haas πριν σχεδόν δύο εβδομάδες στο Μπαχρέιν.

Ο Γκροζάν έγραψε επίσης ότι «επέστρεψα κατά 50%! Ειλικρινά με κάνει πολύ χαρούμενο, που βλέπω πάλι το δεξί μου χέρι γυμνό και ακάλυπτο. Φορτία από αλοιφές όλη την ημέρα, νιώθω όμως τόσο όμορφα, να το βλέπω σε τόσο καλή κατάσταση».

Εδώ να πούμε, ότι το αριστερό χέρι του Γάλλου οδηγού παραμένει μπανταρισμένο, καθώς υπέστη σοβαρότερα εγκαύματα κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της Haas με περίπου 220 χλμ./ώρα πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες της πίστας. Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Γκροζάν, «τώρα περιμένω να αναρρώσει το αριστερό χέρι μου».

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανεβάσει ο οδηγός της Haas, που δεν πρόκειται να συνεχίσει του χρόνου στην αμερικανική ομάδα και άλλες φωτογραφίες και video, όπου εμφανίζεται να γυμνάζεται και να κάθεται μέσα στο μονοθέσιό του δείχνοντας έτσι την ανυπομονησία του να ξανατρέξει σε αγώνες. Πιθανότατα με κάποιες ουλές που θα παραμείνουν ανεξίτηλες στα χέρια του και θα του θυμίζουν πάντα πόσο τυχερός φάνηκε μέσα στην ατυχία του στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!