«Άγνωστο» ακόμη αν ο Χάμιλτον θα προλάβει το Άμπου Ντάμπι

Πέτρος Σηφαλάκης
«Άγνωστο» ακόμη αν ο Χάμιλτον θα προλάβει το Άμπου Ντάμπι
Το επόμενο τριήμερο της Formula 1 πλησιάζει και ακόμη, η Mercedes δεν γνωρίζει αν ο Λιούις Χάμιλτον θα μπορεί να λάβει συμμετοχή ή αν για ακόμη μια φορά, θα αντικατασταθεί.

Ο κορονοϊός κράτησε πίσω τον Λιούις Χάμιλτον και η Mercedes προσπαθεί να δει αν για το τριήμερο που έρχεται, θα μπορεί να βρίσκεται στην πίστα. Ο Βρετανός μπορεί να έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα οδηγών για φέτος, έβδομη φορά στην καριέρα του, σίγουρα όμως αν βγει αρνητικός στα τεστ θα θέλει να επιστρέψει. Άλλωστε, είναι και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στο Άμπου Ντάμι. Ο Τότο Βολφ ακόμη δεν μπορεί να δώσει τελική απάντηση για το τι θα γίνει τελικά.

Ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη

«Υπάρχουν ακόμη μερικά ερωτηματικά για το ποιος θα βρίσκεται στο αυτοκίνητό μας το ερχόμενο τριήμερο στο Άμπου Ντάμπι. Η κατάσταση του Λιούις βελτιώνεται σημαντικά, αλλά δεν ξέρουμε αν είμαστε κοντά στο να γυρίσει, να μπει στο μονοθέσιο και να οδηγήσει. Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η υγεία του πάντως είναι η μεγαλύτερή μας προτεραιότητα. Να δούμε πως έχουν τα πράγματα, να πράξουμε ανάλογα» είπε ο Τότο Βολφ.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Mercedes φυλάει μια έκπληξη για τις επόμενες ημέρες. Τα μονοθέσια θα έχουν μια ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση για να τιμήσουν όλα τα μέλη της ομάδας, τους μηχανικούς, τους οδηγούς και όποιον έβαλε το δικό του λιθαράκι για να επιτευχθεί ο στόχος αυτής της χρονιάς. Η κυριαρχία της Mercedes ήταν έντονη για ακόμη μια σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να μη το γιορτάσουν στον τελευταίο αγώνα, έχοντας κατακτήσει κάθε πιθανό τίτλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!