Μπράουν: «Τραγωδία αν ο Πέρεζ δεν είναι στην F1 το 2021»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπράουν: «Τραγωδία αν ο Πέρεζ δεν είναι στην F1 το 2021»
Ο Ρος Μπράουν θεωρεί ότι ο Σέρχιο Πέρεζ όχι απλά αξίζει μια θέση στη Formula 1, αλλά επιβάλλεται να αγωνιστεί από το νέο έτος, μετά το θρίαμβό του στο Μπαχρέιν.

Το περασμένο τριήμερο ήταν αρκετά ανατρεπτικό για τη Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έτρεξε, στη θέση του μπήκε ο Τζορτζ Ράσελ και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ ένας ακόμη πιλότος που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ. Ο οδηγός της Racing Point κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα στο Μπαχρέιν και πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν, όπως ο πρώην teammate του, Εστεμπάν Οκόν, λέγοντας ότι θα ήταν αδιανόητο αν του χρόνου βρεθεί εκτός της Formula 1.

Ο Πέρεζ αγωνίζεται για τη Racing Point που από τη νέα χρονιά θα γίνει η επίσημη ομάδα της Aston Martin στο σπορ και δεν υπάρχει θέση στην ομάδα για εκείνον. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει θέση σε ολόκληρη τη Formula 1, αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα της Red Bull, επειδή ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Άλεξ Άλμπον. Ο Ρος Μπράουν, υψηλόβαθμο στέλεχος στη διοίκηση της Formula 1, λέει τη δική του γνώμη.

«Η Racing Point να σκεφτεί τις αποφάσεις της»

«Έγραφα πριν λίγο καιρό ότι η Racing Point μπορεί να αισθάνεται ότι δεν πέτυχε αυτά που έπρεπε. Στον αγώνα του Μπαχρέιν το άλλαξε αυτό όμως. Μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Πήραν όλα τα εύσημα. Ήταν εκεί, ένωσαν όλα τα κομμάτια του παζλ και ο Πέρεζ οδήγησε τέλεια. Όλοι θέλουμε να τον δούμε τον επόμενο χρόνο να τρέχει. Θα είναι τραγωδία αν δεν έχει αυτοκίνητο. Η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί τις αποφάσεις που έχει πάρει. Δεν πρέπει να τον χάσει τώρα που οδηγεί τόσο καλά» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ρος Μπράουν μετά το θρίαμβο του Σέρχιο Πέρεζ στο Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!