To πρώτο μήνυμα του Χάμιλτον μέσα από την καραντίνα (vid)

Gazzetta team
To πρώτο μήνυμα του Χάμιλτον μέσα από την καραντίνα (vid)
Ο Λιούις Χάμιλτον ευχαρίστησε με ένα video τους φίλους του που του συμπαραστέκονται μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ τόνισε ότι νιώθει καλά και ότι ελπίζει να λάβει μέρος στο Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι που είναι ο τελευταίος εφετινός αγώνας της Formula 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον απέφυγε τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας, ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τώρα επέστρεψε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes στη δημοσιότητα με ένα video στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Γειας σας, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Γνωρίζω ότι δεν μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ήταν σίγουρα μία από τις σκληρότερες εβδομάδες, που βίωσα εδώ και αρκετό καιρό».

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 βρέθηκε θετικός στον Covid-19 τη Δευτέρα αμέσως μετά το πρώτο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν και η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για ήπια συμπτώματα, από εκεί και μετά όμως δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Μόνον ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, ανέφερε κάποια στιγμή ότι ο Χάμιλτον βρισκόταν σε καλό δρόμο, όσον αφορά στην ανάρρωσή του.

Τώρα μίλησε ωστόσο ο ίδιος ο πιλότος και αποκάλυψε ότι «επικεντρώθηκα απλά στο πώς θα αναρρώσω και πώς θα προσπαθήσω να επανέλθω σε φόρμα, ώστε να μπω πάλι στο αυτοκίνητο και να μπορέσω να οδηγήσω στον τελευταίο αγώνα στο Αμπού Ντάμπι. Σήμερα ξύπνησα με εξαιρετική διάθεση και ολοκλήρωσα την πρώτη μου προπόνηση». Γι αυτό θέλησε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να στείλει «ένα θετικό μήνυμα» προς τα έξω και «να σας πω, ότι είμαι καλά».

«Ευχαριστώ καθέναν από εσάς, που μου έστειλε τέτοια υπέροχα μηνύματα και video. Το εκτιμώ πραγματικά πάρα πολύ. Και ελπίζω ότι κι εσείς, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, να παραμείνετε θετικοί και να τα ξεπεράσετε όλα, ανεξαρτήτως περί τίνος πρόκειται. Ελπίζω να μπω πάλι σύντομα στο αυτοκίνητο. Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου», συμπλήρωσε ο Λιούις.

Προς το παρόν είναι αβέβαιο, αν θα τρέξει τελικά ο Χάμιλτον το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Αμπού Ντάμπι. Η δεκαήμερη καραντίνα του λήγει σήμερα την Τετάρτη και ακολούθως πρέπει να υποβληθεί σε τεστ κορανιού, να βρεθεί αρνητικός και τότε μόνον θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι, όπου προβλέπονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αν δεν τα καταφέρει πάντως, θα αντικατασταθεί πιθανότατα από τον Τζορτζ Ράσελ όπως είχε γίνει και στο Σακχίρ όπου ο πιλότος της Williams έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του εξαιτίας τραγικών λαθών της ομάδας της Mercedes σε πιτ στοπ για αλλαγή ελαστικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!