Ο Ράσελ ελπίζει να «προβληματίσει» τη Mercedes

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ράσελ ελπίζει να «προβληματίσει» τη Mercedes
Η θέση του οδηγού της Mercedes ενδιαφέρει ξεκάθαρα τον Τζορτζ Ράσελ και ελπίζει να τους «προβλημάτισε» με την απόδοσή του για να μπει μέσα στις επικρατέστερες επιλογές τους.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Τζορτζ Ράσελ θα ανέβει ψηλά στη Formula 1 και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα του επιτρέψουν να παλέψει για ένα πρωτάθλημα σε μερικά χρόνια. Τα στοιχεία που μας έδειξε οδηγώντας τη Mercedes είναι ότι έχει φοβερές ικανότητες, τεράστια αντίληψη που τον βοηθά να παίρνει τα μέτρα του αγώνα και να κυριαρχεί σε αυτόν, αλλά και ταχύτητα αφού στις κατατακτήριες δοκιμές έμεινε ελάχιστα πίσω από τον Μπότας με ένα αυτοκίνητο για τις διαστάσεις του Χάμιλτον. Ο Ράσελ δεν χωράει και τόσο καλά στο μονοθέσιο του Βρετανού και το είπε και ο Τότο Βολφ αυτό.

«Από τη δική μου την πλευρά μπορώ να πω ότι με τη Williams δουλεύουμε υπερβολικά σκληρά για να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε από το μονοθέσιο, υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω όμως πάντα υπάρχει ένα στοιχείο αβεβαιότητας στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Επίσης ελπίζω να έδωσα έναν καλό πονοκέφαλο στον Τότο, όχι μόνο για τους οδηγούς του 2022 αλλά και για ακόμη νωρίτερα» είπε ο Τζορτζ Ράσελ μετά από τον εκπληκτικό αγώνα που είχε στο Μπαχρέιν.

«Ο τρόπος για να πεις αυτά που θες είναι να τα δείξεις στην πίστα. Η Mercedes με υποστηρίζει από το 2016 και βρίσκεται δίπλα μου όσο προχωράει η καριέρα μου, πολύ στενά. Ελπίζω αυτό να ήταν ακόμη ένα σκαλοπάτι στη σκάλα» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!