Ο Φέτελ θα διδάξει όλα όσα ξέρει στον Σουμάχερ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φέτελ θα διδάξει όλα όσα ξέρει στον Σουμάχερ
Ο Μικ Σουμάχερ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο της Formula 1 και σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τύχη από το να έχεις έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο πλευρό σου για να σε διδάξει όλα τα μυστικά του σπορ!

Έχοντας αυτή τη στιγμή την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Formula 2 και βρισκόμενος αρκετά κοντά στο πρωτάθλημα, ο Μικ Σουμάχερ θα έπρεπε να είναι πολύ χαρούμενος. Ωστόσο όλο αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στην πρόκληση που θα αντιμετωπίσει το 2021, όπου και θα μπει στον μαγικό κόσμο της Formula 1! Το κορυφαίο πρωτάθλημα των μηχανοκίνητων αγώνων σίγουρα αποτελεί το όνειρο όλων των οδηγών.

Ο Μικ Σουμάχερ μεγάλωσε με έναν άνθρωπο που κατέκτησε επτά Παγκόσμιους Τίτλους και δεν χωράει αμφιβολία ότι μέσα του θέλει να γνωρίσει και από μόνος του την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ! Ο Σεμπάστιαν Φέτελ από την άλλη, λέει ότι και εκείνος μεγάλωσε έχοντας τον Σουμάχερ σαν πρότυπο. Τις εποχές που μεσουρανούσε με τη Ferrari, ο Φέτελ σαν συμπατριώτης του τον έβλεπε... είδωλο και θεωρεί ότι πρέπει να κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον Μικ Σουμάχερ στο ξεκίνημά του.

«Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω»

«Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του Μίκαελ. Θα χαρώ πάρα πολύ να βοηθήσω τον Μικ όπου μπορώ, είναι ένα φανταστικό παιδί. Έχω μια πραγματικά πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του. Από τη δική μου πλευρά μπορώ να πω ότι τον πάω πάρα πολύ, θα χαρώ να του πω όλα όσα ξέρω. Θα χαρώ πολύ πραγματικά. Τον βλέπω σαν ένα άτομο που μπορώ να τον βοηθήσω με τη ζωή του στην πίστα. Από τις εμπειρίες που έχω συλλέξει όσο βρίσκομαι στο χώρο. Είναι όμως πολύ σημαντικό να βρει και εκείνος το δικό του μονοπάτι. Να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Όσο με βοήθησε ο Μίκαελ τόσο θέλω να βοηθήσω κι εγώ» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!