Ο Μικ Σουμάχερ εξηγεί γιατί διάλεξε τον αριθμό 47

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μικ Σουμάχερ εξηγεί γιατί διάλεξε τον αριθμό 47
Το μονοθέσιο του Μικ Σουμάχερ στη Formula 1 από τη σεζόν του 2021 θα έχει πάνω του το νούμερο 47 και η επιλογή δεν έγινε καθόλου τυχαία. Μέσα σε αυτόν, κρύβεται και ο Μίκαελ Σουμάχερ, πατέρας του Μικ.

Το 2021 θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Formula 1. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και ένα πολύ «βαρύ» όνομα να επιστρέφει! Ο Μικ Σουμάχερ συνεχίζει την καριέρα του ανεβαίνοντας στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ δίνοντας συνέχεια στο όνομα του πατέρα του, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, των τίτλων και των οδηγικών ικανοτήτων.

Ο Μικ Σουμάχερ λοιπόν θα έχει το νούμερο 47 στο αυτοκίνητό του. Η επιλογή του δεν έγινε τυχαία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 4 έρχεται από τον αριθμό που είχε το μονοθέσιο της Formula 3 με το οποίο πήρε πρωτάθλημα. Το 7 από την άλλη, του αρέσει σαν αριθμός και συμβολίζει αρκετά πράγματα για εκείνον, αλλά συμβολίζει και τα επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο πατέρας του στη Formula 1.

Επίσης, λέει ότι συνολικά, το 47 είναι το άθροισμα από τις ημερομηνίες γενεθλίων της οικογένειάς του, του πατέρα του, του ίδιου και της μητέρας του. Οπότε με όλα αυτά στο μυαλό του, το μονοθέσιο του Μικ Σουμάχερ θα έχει τον αριθμό 47 επάνω του! O Μίκαελ Σουμάχερ, έτρεχε με τον αριθμό 1. Να πούμε ότι ο Μικ Σουμάχερ εκτός από πρωταθλητής της Formula 3, είναι πολύ κοντά στο να γίνει πρωταθλητής της Formula 2. Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος στη βαθμολογία των οδηγών και πάει πολύ καλά, οπότε θεωρείται πιθανό να πάρει τον τίτλο, ενώ έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τότε που ανακοινώθηκε ότι το 2021 θα ανέβει στη Haas, μαζί με τον Νικίτα Μάζεπιν, παίρνοντας τις θέσεις των Ρομέιν Γκροζάν και Κέβιν Μάγκνουσεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!