Ράσελ: «Η ευκαιρία μου να γίνω καλύτερος οδηγός»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ράσελ: «Η ευκαιρία μου να γίνω καλύτερος οδηγός»
Στο πλάι της Mercedes, ο Τζορτζ Ράσελ σίγουρα έχει πολλά να μάθει και μάλιστα, λέει ότι θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία που του δίνεται ώστε να εξελιχθεί σαν οδηγός.

Το ερχόμενο τριήμερο στο Μπαχρέιν θα είναι κάπως διαφορετικό, αφού ο Λιούις Χάμιλτον, πρωταθλητής του 2020 και επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνολικά, θα απουσιάζει. Ο Βρετανός διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έχει τεθεί σε περιορισμό όπως λένε τα πρωτόκολα ασφαλείας, ενώ όπως είναι φυσικό, η Mercedes θα έπρεπε να βρει έναν αντικαταστάτη.

Αυτός τελικά θα είναι ο Τζορτζ Ράσελ, που έχει περάσει από τις ακαδημίες της Mercedes και σήμερα τρέχει για λογαριασμό της Williams. Η ομάδα συμφώνησε να αλλάξει «στρατόπεδο» ο οδηγός της προσωρινά και έτσι θα δούμε τον Ράσελ με το καλύτερο μονοθέσιο της χρονιάς στο Μπαχρέιν.

«Κανείς δεν αναπληρώνει τον Χάμιλτον»

«Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα της Williams που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Μπορεί να φορέσω μια διαφορετική στολή αυτό το τριήμερο αλλά θα είμαι 100% ένας οδηγός της Williams και θα την υποστηρίζω πάντα. Θα χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται ώστε να γίνω καλύτερος οδηγός, να μάθω από τους καλύτερους και να γυρίσω στη Williams ακόμη πιο δυνατός. Να μπορώ να παλέψω ακόμη καλύτερα δηλαδή, να μαζέψω βαθμούς και να ανεβάσω την ομάδα στη μεσαία κατηγορία.

Επίσης χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ και στη Mercedes που δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη σε εμένα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει τον Λιούις, αλλά θα κάνω ο,τι μπορώ αυτή τη στιγμή. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα αυτή τη στιγμή που απουσιάζει. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ανυπομονώ να οδηγήσω με τη Mercedes και δεν βλέπω την ώρα να βγω στην πίστα σε λίγες μέρες» είπε ο Τζορτζ Ράσελ μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα πάρει τη θέση του Λιούις Χάμιλτον στο Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!