Λιούις Χάμιλτον: «Ο κορονοϊός μου προκαλεί ήπια συμπτώματα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λιούις Χάμιλτον: «Ο κορονοϊός μου προκαλεί ήπια συμπτώματα»
Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις έγιναν από την πλευρά του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μας περιγράφει τον τρόπο που πέρασαν οι τελευταίες μέρες του και το πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

«Καταρρακωμένος» αισθάνεται ο Λιούις Χάμιλτον που δεν θα τρέξει στον δεύτερο αγώνα του Μπαχρέιν το επερχόμενο τριήμερο. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μερικές μέρες αφού πήρε το έβδομο πρωτάθλημα της καριέρας του, κόλλησε κορονοϊό και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του στις επόμενες ημέρες. Τα νέα έγιναν γνωστά κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης σε ώρα Ελλάδας και λίγες ώρες μετά ο Λιούις Χάμιλτον έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Θα κάνω ο,τι μπορώ για να μείνω σε φόρμα»

«Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καταρρακωμένος που δεν θα τρέξω αυτό το τριήμερο. Από τότε που ξεκινήσαμε τη σεζόν τον Ιούνιο, είχαμε συζητήσει πολλές φορές με την ομάδα μου ποιες προφυλάξεις θα πρέπει να πάρουμε προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς. Δυστυχώς, αν και βγήκαν τρία αρνητικά τεστ το Σαββατοκύριακο, ξύπνησα χθες το πρωί και είχα ήπια συμπτώματα. Ζήτησα να μου γίνει ένα ακόμη τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Αμέσως μπήκα σε περιορισμό για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Η προτεραιότητα που έχω τώρα είναι να ακολουθήσω το πρωτόκολο, τις συμβουλές που θα μου δώσουν οι ειδικοί και όλα όσα χρειάζονται για να προστατέψω τους υπόλοιπους. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι προσέχουμε τον εαυτό μας. Είμαι πολύ τυχερός που αισθάνομαι μια χαρά. Ο κορονοϊός μου προκαλεί μόνον ήπια συμπτώματα και θα κάνω ο,τι μπορώ μέσα σε αυτές τις μέρες για να παραμείνω υγιής και σε φόρμα» είπε ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!