Κβίατ: «Εξοργίστηκα αρχικά με τον Γκροζάν»!

Gazzetta team
Κβίατ: «Εξοργίστηκα αρχικά με τον Γκροζάν»!
Ο Ντάνι Κβίατ δήλωσε ότι αρχικά είχε γίνει έξω φρενών με τον Γκροζάν θεωρώντας ότι ο Γάλλος δεν οδηγούσε σωστά, όμως σοκαρίστηκε αμέσως μετά μόλις είδε στον καθρέφτη του να τυλίγεται το μονοθέσιο της Haas στις φλόγες!

Ο Ντάνι Κβίατ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του δυστυχήματος του Γκροζάν, καθώς είχε άμεση εμπλοκή σε αυτό. Ο Ρώσος δήλωσε συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Sky τα εξής: «Ήταν μία τρομακτική στιγμή. Αρχικά ήμουν πολύ θυμωμένος, επειδή χώθηκε έτσι σφήνα. Αναρωτήθηκα, τι κάνει. Μετά άλλαξαν όμως αμέσως οι σκέψεις μου, μόλις είδα στον καθρέφτη μου τη φωτιά».

«Είχα απλά την ελπίδα, ότι είναι καλά. Δεν μου άρεσε καθόλου, αυτό που έπρεπε να βλέπω. Είμαι πολύ χαρούμενος, που είναι εντάξει. Αυτό μας υπενθυμίζει ότι αυτό που κάνουμε εδώ είναι επικίνδυνο».

Ο Κβίατ ενεπλάκη αργότερα και σε ένα δεύτερο ατύχημα, όταν συγκρούστηκε με τη Racing Point του Λανς Στρολ και ανατράπηκε το μονοθέσιο του Καναδού. Μάλιστα τιμωρήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό με δέκα δευτερόλεπτα ποινής, παρόλο ότι ο ίδιος το θεώρησε άδικο. Όπως εξήγησε, «νομίζω, ότι δεν είχα χώρο. Το αυτοκίνητό μου βρισκόταν ήδη στο εσωτερικό curb. Αυτός γνώριζε από την άλλη πλευρά, ότι ήμουν εκεί. Όμως πήρε τη στροφή, σαν να μην ήμουν εκεί. Γι αυτό είμαι λίγο θυμωμένος με την απόφαση, επειδή κατέστρεψε τον αγώνα μου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!