1-2 η Mercedes στο FP1 του Μπαχρέιν

Πέτρος Σηφαλάκης
1-2 η Mercedes στο FP1 του Μπαχρέιν
Η κυριαρχία των μαύρων μονοθεσίων συνεχίζεται και στην πίστα του Μπαχρέιν, με τον Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη θέση και τον Βαλτέρι Μπότας να τον ακολουθεί.

Πολύ δυναμικά μπήκε στο πεδίο της μάχης η Mercedes για ακόμη ένα τριήμερο. Από τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά έκανε το 1-2 έχοντας μάλιστα, ικανή διαφορά από τον τρίτο, ενώ ο ρυθμός που κράτησαν τα μονοθέσια ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρωταθλητής του 2020, Λιούις Χάμιλτον και πίσω του με σχεδόν μισό δευτερόλεπτο διαφορά, ο Βαλτέρι Μπότας.

Ακόμη μισό δευτερόλεπτο χωρίζει τον Φινλανδό της Mercedes από τον Σέρχιο Πέρεθ της Racing Point, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση έχουμε τους Κάρλος Σάινθ και Πιέρ Γκασλί από McLaren και Alpha Tauri αντίστοιχα. Φερστάπεν, Άλμπον της Red Bull έχουν την έκτη και έβδομη θέση, ενώ Οκόν, Στρολ και Ρικιάρντο κλείνουν τη δεκάδα της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Μπαχρέιν. Μια από τις δυσκολίες στο συγκεκριμένο Γκραν Πρι είναι ότι τα ελεύθερα δοκιμαστικά λαμβάνουν χώρα τις πρωινές ώρες, σε αντίθεση με τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί βράδυ. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!