Ο Μαξ Φερστάπεν αγόρασε ιδιωτικό τζετ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μαξ Φερστάπεν αγόρασε ιδιωτικό τζετ
Ένα νέο απόκτημα με πολύ μεγάλο κόστος αγοράς έφτασε στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος πλέον θα πραγματοποιεί άμεσα και άνετα ταξίδια με απόλυτη ιδιωτικότητα.

Οι ετήσιες απολαβές ενός πιλότου της Formula 1 ξεπερνάνε κάθε φαντασία, με αποτέλεσμα να μπορούν να αγοράσουν οτιδήποτε επιθυμούν. Ο Μαξ Φερστάπεν ανήκει στους πιο υψηλά αμειβόμενους του σπορ και για αυτό αγόρασε ένα ιδιωτικό τζετ αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει όπου εκείνος επιθυμεί γρήγορα και άνετα.

Το «εργαλείο» που πήρε ονομάζεται Dassault Falcon 900 EX και δεν ανήκει στα πιο πρόσφατα δημιουργήματα της αεροναυπηγίας, αφού παράγεται από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και έχουν φτιαχτεί πάνω από 500 μονάδες σε αυτό το διάστημα.

Η έκδοση EX που αγόρασε ο Φερστάπεν διαθέτει μεγαλύτερους κινητήρες, αλλά και μεγαλύτερο ντεπόζιτο καυσίμου που του εξασφαλίζει αυτονομία έως 8.340 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Ξεκίνησε να παράγεται από το 1996, ένα χρόνο πριν γεννηθεί ο πιλότος της Red Bull, δηλαδή. Το αγόρασε από τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον, με άγνωστο προς το παρόν κόστος. Καλοτάξιδο και καλές πτήσεις ευχόμαστε, Μαξ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!