Μπράουν: «Σουμάχερ και Χάμιλτον μοιράζονται θεϊκό ταλέντο»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπράουν: «Σουμάχερ και Χάμιλτον μοιράζονται θεϊκό ταλέντο»
Ένα χάρισμα... άλλου επιπέδου κρύβουν μέσα τους οι μοναδικοί επτά φορές Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στη Formula 1, σύμφωνα με τον Ρος Μπράουν.

Η ιστορία της Formula 1 περιλαμβάνει πάρα πολλά ταλέντα που πέρασαν από τις πίστες, με μερικά από αυτά να άφησαν το «έργο» τους ανεκπλήρωτο λόγω συνθηκών ή δυσάρεστων καταστάσεων (π.χ. Άιρτον Σένα). Κάποιοι ωστόσο, έχουν ένα ακόμη ανώτερο χάρισμα μέσα τους που τους κάνει μοναδικούς, περισσότερο από εκείνους που δούλεψαν σκληρά και έφτασαν ψηλά. Σύμφωνα με τον Ρος Μπράουν, ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Λιούις Χάμιλτον ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες από τους υπόλοιπους πιλότους που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

«Συνήθως αυτά τα πράγματα τα βλέπεις μια φορά»

«Αμέτρητα συγχαρητήρια για τον Λιούις. Έδειξε ότι είναι ένα τόσο ξεχωριστό, τεράστιο ταλέντο. Ένα τέλειο δείγμα του τι πραγματικά είναι. Επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ισοφάρισε τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ένα είδος κυριαρχίας που στη θητεία ενός ανθρώπου στα motorsports, βλέπει συνήθως μια φορά. Εγώ ήμουν ευλογημένος που το είδα να γίνεται δύο φορές.

Δούλεψα και με τον Λιούις και με τον Μίκαελ. Διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους, κάτι υπέροχο να βλέπεις, δεν θέλεις τυποποιημένους ανθρώπους στη Formula 1. Ο Λιούις είναι διαφορετικός από τον Μίκαελ στον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα. Στον πυρήνα τους όμως, έχουν και οι δύο ένα θεϊκό ταλέντο που τους έδωσε η φύση» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ρος Μπράουν για το πρόσφατο επίτευγμα του Λιούις Χάμιλτον στο Γκραν Πρι της Τουρκίας το περασμένο τριήμερο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!