Στα μαύρα και το 2021 η Mercedes

Gazzetta team
Στα μαύρα και το 2021 η Mercedes
O Tότο Βολφ ανακοίνωσε, ότι τα μονοθέσια και οι οδηγοί της Mercedes θα εξακολουθήσουν να είναι και του χρόνου ντυμένοι στα μαύρα στο πλαίσιο της υποστήριξης του αντιρατσιστικού κινήματος «Blacklivesmatter», όπου συμμετέχει και ο Χάμιλτον.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes ούτε και έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο του στη Formula 1. Ωστόσο θεωρείται βέβαιο, ότι θα παραμείνει ο Βρετανός στη γερμανική ομάδα, όπως επίσης ότι θα στεφθεί εφέτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με τα πρώην «Ασημί Βέλη» και νυν μαύρα μονοθέσια με σήμα το αστέρι.

Ο Λιούις θα ισοφαρίσει λοιπόν εκτός συγκλονιστικής ανατροπής το ρεκόρ πρωταθλημάτων του Μίκαελ Σουμάχερ και θα βάλει του χρόνου πλώρη για να το σπάσει κατακτώντας και τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας στη Formula 1. Όπως φαίνεται μάλιστα θα το επιχειρήσει πάλι με σε ένα μαύρο μονοθέσιο, όπως συμβαίνει και εφέτος.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του διευθυντή της Mercedes, Τότο Βολφ, που αποκάλυψε ότι «θα έχουμε και τον επόμενο χρόνο τη μαύρη βαφή στα αυτοκίνητά μας. Κάποια στιγμή θα επανέλθουμε όμως στο παραδοσιακό ασημί χρώμα».

O Tότο Βολφ.

Ο Βιεννέζος εννοεί, ότι η επιστροφή στο ασημί χρώμα θα γίνει πιθανότατα το 2022, μία κομβική χρονιά για τη Formula 1 λόγω της σαρωτικής αλλαγής των κανονισμών και των προδιαγραφών των νέων κινητήρων και των αυτοκινήτων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ταιριάζει και η επιστροφή της Mercedes στον παραδοσιακό χρωματισμό των μονοθεσίων της.

Όπως είναι γνωστό, η γερμανική ομάδα άλλαξε εφέτος τη βαφή των αυτοκινήτων της από ασημί σε μαύρο ως ένδειξη υποστήριξης προς τον οδηγό της Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πρωτοστατεί στο αντιρατσιστικό κίνημα «Blacklivesmatter». Μάλιστα ο Βρετανός έχει εκφράσει επανειλημμένα την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη στάση της ομάδας του, ενώ ταυτόχρονα έχει κατηγορήσει τον μικρόκοσμο της Formula 1 μαζί με τους συναδέλφους του για αδιαφορία πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!