Ο Πιέρ Γκασλί παραμένει στην Alpha Tauri για το 2021

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Πιέρ Γκασλί παραμένει στην Alpha Tauri για το 2021
Οι πιθανότητες επιστροφής του Πιέρ Γκασλί στη Red Bull μηδενίστηκαν καθώς ανακοινώθηκε ότι ο πιλότος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Alpha Tauri για την επόμενη σεζόν.

Στη Red Bull υπήρχαν συζητήσεις για την αντικατάσταση του Άλεξ Άλμπον με τον Πιέρ Γκασλί της Alpha Tauri, ωστόσο από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αφού ο πιλότος θα παραμείνει στην ομάδα του για έναν ακόμη χρόνο. Ο Άλμπον μπορεί να μην έχει καταφέρει να αποδόσει τα αναμενόμενα, σε αντίθεση με τον Γκασλί που έχει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στη φετινή σεζόν με την Alpha Tauri, όμως οι δύο οδηγοί θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

«Ιδιαίτερη στιγμή η νίκη μου στη Μόντσα»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Alpha Tauri για ακόμη μια σεζόν. Αυτή η χρονιά πάει πραγματικά καλά, αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Αισθάνομαι ότι έχουμε μια πραγματικά δυνατή σχέση, εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που έρχεται μπροστά μας, με πρώτη και καλύτερη αυτή στο Γκραν Πρι της Μόντσα στην Ιταλία.

Η πρώτη μου νίκη στη Formula 1 που έγινε σε αυτό τον αγώνα ήταν μια πολύ ειδική στιγμή για εμένα και συνδυάστηκε με μια ακόμη ευχαρίστηση αφού πρόσφερα τη δεύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό. Θα κάνω ο,τι μπορώ προκειμένου να πάω την ομάδα όσο πιο μπροστά γίνεται. Ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά και να συνεχίσω με την Alpha Tauri» είπε ο Πιέρ Γκασλί με την ανακοίνωση του μονοετούς συμβολαίου του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!