«Η Aston Martin μπορεί να ξαναφέρει τον Φέτελ στα καλύτερά του»

Πέτρος Σηφαλάκης
«Η Aston Martin μπορεί να ξαναφέρει τον Φέτελ στα καλύτερά του»
Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της Racing Point, Άντριου Γκριν, ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να επιστρέψει στις παλιές, ένδοξες εποχές του με μια νέα ομάδα και ειδικά με την Aston Martin Racing.

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στη Formula 1 τον επόμενο χρόνο θα είναι αυτή του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Aston Martin. Ο Γερμανός μετά από την ανακοίνωση ότι δεν θα συνεχίσει στη Ferrari, φαινόταν σαν να μην είχε επιλογές, ο Λόρενς Στρολ όμως, ιδιοκτήτης της Racing Point θα φέρει το όνομα της Aston Martin στη Formula 1 από την επόμενη χρονιά. Η δημιουργία της νέας ομάδας έφερε και τη λύση στο «πρόβλημα» του Φέτελ, καθώς θα πάρει τη θέση του Σέρχιο Πέρεθ.

«Ο Φέτελ χρειάζεται λίγη αγάπη»

«Δεν ξέρω ακριβώς τι του προκαλεί πρόβλημα στη Ferrari, δεν γνωρίζουμε τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον Σεμπάστιαν στα καλύτερά του στην Aston Martin Racing. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη αγάπη, κάτι που μπορεί να μη λαμβάνει αυτή τη στιγμή. Είναι ένας τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν έχει ξεχάσει πως οδηγείται ένα αυτοκίνητο.

Έχουμε τη δυνατότητα, με τα μέσα και τον κόσμο που έχουμε, να του δώσουμε ένα αυτοκίνητο και να οδηγήσει όπως αυτός ξέρει για ακόμη μια φορά. Να είναι άνετος μαζί του και να έχει το μυαλό του στα σωστά πράγματα. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το καταφέρουμε αυτό. Ανυπομονώ να συμβεί. Θα είναι πραγματικά πολύ ενθουσιώδης αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθει μαζί μας του χρόνου» είπε ο Άντριου Γκριν, ο αγωνιστικός διευθυντής της Racing Point σήμερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!