Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον Μικ Σουμάχερ και τον πατέρα του

Gazzetta team
Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον Μικ Σουμάχερ και τον πατέρα του
Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Formula 1, που καλωσορίζει τον Μικ Σουμάχερ ανεβάζοντας μία φωτογραφία του σε παιδική ηλικία στο τιμόνι ενός καρτ κάτω από το στοργικό βλέμμα του υπερήφανου πατέρα του!

Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ο Μικ Σουμάχερ την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς θα συμμετάσχει στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά με το μονοθέσιο της Alfa Romeo. Mάλιστα ο νεαρός οδηγός προετοιμάστηκε για την πρεμιέρα του κάνοντας την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, δοκιμές στην πίστα του Φιοράνο όπου οδήγησε ένα παλαιότερο αυτοκίνητο της Ferrari.

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula 2, ωστόσο ηλεκτρίζει ήδη τον θαυμαστό κόσμο της Formula 1. Ο 21χρονος ξεκίνησε εφέτος μέτρια το πρωτάθλημα, ωστόσο στους τελευταίους έξι αγώνες πέτυχε δύο νίκες και πολύ καλά πλασαρίσματα στο βάθρο, με αποτέλεσμα να προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Formula 2 που θεωρείται πολύ πιθανόν ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριό του για τη Formula 1.

Η τελευταία καλωσόρισε επίσημα τον Μικ με μία συγκινητική ανάρτηση στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το συγκλονιστικό μήνυμα είναι «Ακολουθώντας το όνειρο – όπως ο μπαμπάς κάποτε» και περιλαμβάνει μία φωτογραφία με τον γιο του Σούμι παιδάκι να κρατάει το τιμόνι ενός καρτ κάτω από το στοργικό βλέμμα του περήφανου πατέρα!

To συγκινητικό μήνυμα της Formula 1 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός Σουμάχερ έχει εντυπωσιάσει μεγάλα ονόματα της Formula 1 όχι μόνον με τις οδηγικές του ικανότητες, αλλά και με τον τρόπο που διαχειρίζεται την πίεση πάνω του εξαιτίας του διάσημου ονόματός του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή της Formula 1, Ρος Μπρον, που ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εύκολο να φέρεις το όνομα Σουμάχερ. Βεβαίως αυτό το όνομα ανοίγει ορισμένες πόρτες, ταυτόχρονα όμως βρίσκεσαι περισσότερο υπό παρατήρηση από άλλους πιλότους. Πιστεύω, ότι ο Μικ το διαχειρίζεται πολύ καλά αυτό. Εξελίσσεται εξαιρετικά και έδειξε στους τελευταίους αγώνες μία αξιοπρόσεκτη ωριμότητα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του».

O Ρος Μπρον με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Επαινο εισέπραξε ο Μικ Σουμάχερ και από τον πρώην οδηγό της Formula 1, Τίμο Γκλοκ, που δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’RTL’’ ότι «ο Μικ παίρνει πολύ έξυπνα και έμπειρα θέση κατά τις προσπεράσεις. Οδηγεί εξαιρετικά σταθερά και τώρα πλέον και νικηφόρα. Του βγάζω το καπέλο».

Ενδιαφέρουσα ήταν και η άποψη του Καρλ Βέντλινγκερ, πρώην teammate του Μίκαελ Σουμάχερ στην ομάδα τζούνιορ της Mercedes, ο οποίος τόνισε τα εξής για τον Μικ: «Δεν είναι οπωσδήποτε ‘’υπερηχητικός’’ σαν τον πατέρα του, ο οποίος ήταν από την αρχή όπου ξεκινούσε από τους γρηγορότερους. Αυτός χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, όμως ανεβάζει απόδοση και το αργότερο στη δεύτερη σεζόν έχει την ταχύτητα και είναι επιτυχημένος, είτε πρόκειται για τη Formula 4 και τη Formula 3 είτε τώρα στη Formula 2».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!