Κίμι Ράικονεν: Η ιστορία ενός θρύλου της F1 σε οκτώ λεπτά (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Κίμι Ράικονεν: Η ιστορία ενός θρύλου της F1 σε οκτώ λεπτά (vid)
Όντας πλέον ο πιλότος με τις περισσότερες εκκινήσεις σε αγώνες της Formula 1, ο Κίμι Ράικονεν αξίζει ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τα highlights της καριέρας του.

Στην αρχή πολλοί τον αμφισβήτησαν, ωστόσο στην πορεία απέδειξε ότι όλοι έκαναν λάθος και το 2007 σφράγισε την επιτυχία του με ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών στη Formula 1, με την ομάδα της Ferrari. Ο λόγος για τον Κίμι Ράικονεν, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να γίνει ο πιλότος με τις περισσότερες εκκινήσεις σε αγώνες της Formula 1.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο βλέπουμε το πως ξεκίνησε, συνέχισε και τελικά, έφτασε στην κορυφή της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ. Λίγοι οδηγοί αγώνων στην ιστορία έχουν καταφέρει να πετύχουν όσα ο Iceman και ακόμη λιγότεροι έγιναν cult φιγούρα του αθλήματος.

Ο Ράικονεν έχει έναν από τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες που έχουμε δει και αποτελεί μια πραγματική απόλαυση κάθε δήλωσή του, ειδικότερα σε εκδηλώσεις της Formula 1. Ακόμη περισσότερο δε, όταν είναι... πιωμένος! Για πολλούς είναι ο τελευταίος οδηγός «παλαιάς κοπής» που έχει μείνει στην F1. Οπότε, ας τον απολαύσουμε για όσο ακόμη βρίσκεται στο grid!

Τα βίντεο από το επίσημο κανάλι της Formula 1 στο YouTube είναι κλειδωμένα για ενσωμάτωση σε λοιπές σελίδες. Οπότε, για να το δείτε, πατήστε το Play και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα για να μεταφερθείτε στη σελίδα του YouTube.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!