Λεκλέρ: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στη Ρωσία»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στη Ρωσία»
Σύμφωνα με τον Σαρλ Λεκλέρ, η Ferrari βελτίωσε όσα περνούσαν από το χέρι της για τον αγώνα της Κυριακής και δεν θα μπορούσαν να είχαν καταφέρει κάτι καλύτερο, ακόμη και με ψηλότερη θέση εκκίνησης.

Η Ferrari φέτος διανύει μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και από ότι φαίνεται, δύσκολα θα καταφέρουν να αλλάξουν την πορεία τους μέσα στο έτος. Τα παράπονα από τους οδηγούς της ομάδας τα έχουμε ακούσει πολλές φορές, ωστόσο ο Σαρλ Λεκλέρ υποστηρίζει ότι για τον αγώνα της Ρωσίας, έκαναν ο,τι καλύτερο μπορούσαν. Στην ουσία μεγιστοποίησαν τις ικανότητες του αυτοκινήτου και πήραν όλα όσα μπορούσε να δώσει.

«Κάναμε μερικές μικρές αλλαγές αλλά βελτιωθήκαμε πολύ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αγώνα της Κυριακής. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ικανοποιημένος και εντάξει με την έκτη θέση, όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Κάναμε ο,τι καλύτερο μπορούσαμε, πήραμε τα περισσότερα από το αυτοκίνητο. Νευρίασα με όσα έγιναν στις κατατακτήριες, αλλά τελικά, πιστεύω ότι και καλύτερα να τα είχαμε πάει το Σάββατο, δεν θα βλέπαμε διαφορές την Κυριακή. Οπότε δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος.

Τώρα αυτό που μας μένει είναι να δούμε τι κάναμε διαφορετικά και η απόδοσή μας ήταν τόσο καλύτερη, σε σχέση με το Μουτζέλο, για παράδειγμα. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές για αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν νομίζω ότι εξηγούν την τόσο μεγάλη διαφορά της απόδοσης. Αλλά πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση, πρέπει να κάνουμε μια ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο επόμενο Γκραν Πρι. Σε κάποιες πίστες πιστεύαμε ότι θα είμαστε καλοί και δεν ήμασταν, σε άλλες πιστεύαμε ότι θα είμαστε κακοί και δεν ήμασταν. Είμαι μπερδεμένος, τώρα προσπαθώ μόνο να παίρνω τα μέγιστα από κάθε Σαββατοκύριακο» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!