ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Έντι Τζόρνταν: «Ο Χάμιλτον πρέπει να πάει στη Red Bull»

Έντι Τζόρνταν: «Ο Χάμιλτον πρέπει να πάει στη Red Bull»

Έντι Τζόρνταν: «Ο Χάμιλτον πρέπει να πάει στη Red Bull»

Ο πρώην ιδιοκτήτης και επικεφαλής αγωνιστικής ομάδας στη Formula 1 θεωρεί ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα έπρεπε να πάει στη Red Bull και να είναι teammate με τον Μαξ Φερστάπεν. 

Το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes λήγει στο τέλος του χρόνου και μετά, δεν γνωρίζουμε ακόμη σίγουρα τι θα κάνει ο Βρετανός. Η λογική λέει ότι θα συνεχίσει μαζί τους, αφού έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ με την τρομερή απόδοση της ομάδας στα τελευταία χρόνια. Ωστόσο ο Έντι Τζόρνταν, ο επικεφαλής και ιδιοκτήτης της Jordan, της ομάδας που έδωσε πρώτη μια ευκαιρία στον Μίκαελ Σουμάχερ να τρέξει στην Formula 1, δεν συμφωνεί. 

«Ο Χάμιλτον είναι στο επίπεδο του Σένα, του Σουμάχερ»

«Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λιούις δεν πρέπει να πάει σε καμία άλλη ομάδα εκτός της Red Bull, ούτε στη Ferrari, ούτε πουθενά. Αυτό πιστεύω ότι είναι ιδανικό γιατί ο καλύτερος νεαρός οδηγός της Formula 1 αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί και είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση πάνω σε αυτό. Το στυλ του, η ταχύτητά του, ο έλεγχός του, όλα. Μαζί και η αλαζονεία του. Είναι προφανές. 

Δεν ξέρω αν το πήρε από τον Τζος, τον πατέρα του, δεν έχω ιδέα, αλλά το ταλέντο του είναι απίστευτο. Και πιστεύω ότι αν έχει έναν teammate σαν τον Λιούις Χάμιλτον, θα εξελιχθεί και τελικά, θα τον ξεπεράσει. Ο Λιούις είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Προστ, τον Σένα, τον Σουμάχερ. Θα τους ξεπεράσει. Αλλά και ο Μαξ θα μπορεί να το κάνει. Μόλις βρεθεί σε μια σειρά με την ομάδα, θα είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι είναι μακριά, πλησιάζουν στη Red Bull. Και πιστεύω ότι φέτος δεν ήταν τυχεροί. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον κινητήρα της Honda, σύντομα θα είναι εφάμιλλος με της Mercedes» ήταν τα λόγια του Έντι Τζόρνταν.