O Μπότας παραμένει στην κορυφή στο FP3 του Μουτζέλο

Πέτρος Σηφαλάκης
O Μπότας παραμένει στην κορυφή στο FP3 του Μουτζέλο
Τρείς φορές στην πρώτη θέση έχει βρεθεί ο Βαλτέρι Μπότας στο Μουτζέλο, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Πολύ γρήγορος για ακόμη μια φορά ήταν ο Βαλτέρι Μπότας στην πίστα του Μουτζέλο. Ο οδηγός της Mercedes κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο με μικρή διαφορά από τον δεύτερο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό να δείχνει ότι η απόδοσή του είναι πολύ κοντά στην κορυφή, με δυνατότητα ακόμη και να πάρει την pole position. Ο Λιούις Χάμιλτον ακολουθεί στην τρίτη θέση, χωρίς να απέχει σημαντικά σε επίπεδο χρόνων, ενώ από εκεί και πέρα ο τέταρτος Λανς Στρολ έχει διαφορά μισού δευτερολέπτου.

Ο Γκασλί συμπληρώνει την πεντάδα. Πέρεθ, Λεκλέρ, Άλμπον, Κβιατ και Γκροζάν είναι στη δεκάδα, ενώ πολύ πίσω, στη 18η θέση, βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη δεύτερη Ferrari. Ο Λιούις Χάμιλτον λέει ότι για την ώρα, αδυνατεί να βρει τον ιδανικό τρόπο για να πάρει τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση στη δύσκολη πίστα του Μουτζέλο, με τις υψηλές ταχύτητες και τις αλλεπάλληλες στροφές. Στην τελευταία θέση βλέπουμε τον Λάντο Νόρις ο οποίος είχε και έξοδο χθες στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ ο Τζορτζ Ράσελ της Williams δεν έτρεξε καν για να θέσει χρόνο, λόγω ενός προβλήματος με τα φρένα του αυτοκινήτου του. Δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!