Ο Πέρεζ αποχωρεί από τη Racing Point, ανοίγει ο δρόμος για τον Φέτελ

Gazzetta team
Ο Πέρεζ αποχωρεί από τη Racing Point, ανοίγει ο δρόμος για τον Φέτελ
O Σέρτζιο Πέρεζ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Racing Point στο τέλος της εφετινής σεζόν, πιθανότατα για να αδειάσει μία θέση για τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη συγκεκριμένη ομάδα της Formula 1 με έδρα το Σίλβερστον της Μεγ. Βρετανίας.

Με ένα προσωπικό μήνυμα που ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Πέρεζ την αποχώρησή του από την ομάδα της Racing Point στη Formula 1 μετά την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Για τη θέση του Μεξικανού στην Aston Martin, όπως θα ονομάζεται η Racing Point από το 2021, φέρεται εδώ και καιρό ως βασικός υποψήφιος ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε πολύ σύντομα και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Racing Point για την αντικαταστάτη του Πέρεζ.

Ο Μεξικανός οδηγός είχε δηλώσει πρόσφατα, ότι σε περίπτωση έλευσης του Φέτελ θα αποχωρούσε πιθανότατα αυτός, καθώς ο έτερος πιλότος της Racing Point, Λανς Στρολ, είναι γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας.

Ο Πέρεζ κοινοποίησε τη λήξη της επταετούς συνεργασίας του με την ομάδα της Racing Point και πρώην Force India με την εξής ανακοίνωση: «Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν πάντα μία αρχή και ένα τέλος και μετά από επτά χρόνια μαζί ο χρόνος μου με την ομάδα θα φτάσει στο τέλος του μετά τη σεζόν. Πονάει λίγο, επειδή βρέθηκα στην ομάδα σε πολύ δύσκολους καιρούς. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και είμαι πολύ περήφανος που διέσωσα τις δουλειές αρκετών συναδέλφων μου στην ομάδα. Θα κρατήσω τις αναμνήσεις από τις σπουδαίες στιγμές που ζήσαμε μαζί, τις φιλίες και την ικανοποίηση ότι έδινα πάντα όλο τον εαυτό μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Βιγιάι Μαλία, που πίστεψε σε μένα το 2014 και μου επέτρεψε να συνεχίσω την καριέρα μου στη Formula 1 με τη Force India».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!