Φέτελ: «Νόμιζα ότι δεν γινόταν χειρότερα, ωστόσο γίνεται»

Gazzetta team
Φέτελ: «Νόμιζα ότι δεν γινόταν χειρότερα, ωστόσο γίνεται»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε ότι αντιλήφθηκε νωρίς το πρόβλημα με τα φρένα της Ferrari του και προσπάθησε να το διαχειριστεί αν και χωρίς επιτυχία, ενώ ανέφερε σαρκαστικά ότι τουλάχιστον το εικονικό μονοθέσιο στον προσωμειωτή της Ferrari δεν χαλάει τόσο εύκολα!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μόλις στον έκτο γύρο του Γκραν Πρι Ιταλίας όταν έμεινε η Ferrari του χωρίς φρένα. Όπως δήλωσε ο Γερμανός, «το πρόβλημα έγινε αισθητό ήδη από νωρίς. Αρχικά πίσω αριστερά και μετά και δεξιά. Τότε μείωσα το γκάζι και προσπάθησα να διαχειριστώ προσεκτικά τα φρένα. Σε μία επιβράδυνση έμειναν ξαφνικά τα φρένα μου χωρίς πίεση. Ευτυχώς αυτό συνέβη στην πρώτη στροφή με μεγάλη ζώνη διαφυγής». Nα σημειώσουμε ότι ο Φέτελ συνέχισε αφρενάριστος ευθεία στη στροφή διαλύοντας τα φελιζόλ στα όρια της στροφής!

Ο Γερμανός έγινε στη συνέχεια σαρκαστικός και δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν γνωρίζω πλέον τι θα συμβεί στη συνέχεια. Νόμιζα ότι δεν γίνεται χειρότερα, τελικά όμως γίνεται. Δεν νιώθω απογοήτευση, είναι απλά εκνευριστικό. Δεν μου μένει ωστόσο τίποτα άλλο από το να συνεχίσω, αν και ο δείκτης απόλαυσης δεν βρίσκεται φυσικά στο ζενίθ του».

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υποστήριξε επίσης ότι «αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη, η επόμενη δεν με αφορά πλέον. Προσπαθώ να διεκπεραιώσω την αποστολή μου μέχρι το τέλος του έτους. Βεβαίως δεν μου είναι εύκολο, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Την Τρίτη θα είμαι στον προσωμειωτή, εκεί τουλάχιστον αντέχει το αυτοκίνητο»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!