Μπράουν: «Ο Φερστάπεν μου θυμίζει τον Σουμάχερ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπράουν: «Ο Φερστάπεν μου θυμίζει τον Σουμάχερ»
Σύμφωνα με τον Ρος Μπράουν, ο Μαξ Φερστάπεν είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος οδηγός αγώνων με τρομερές ικανότητες και πάθος για να αγωνιστεί, ακριβώς όπως και ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να κερδίσει στον επετειακό για τα 70 χρόνια Formula 1 αγώνα στο Σίλβερστον και έδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα για να είναι ένας μελλοντικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Ολλανδός έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τη νευρικότητα στην οδήγησή του και την ανταγωνιστική του φύση, ωστόσο πλέον έχει ωριμάσει σημαντικά και ο Ρος Μπράουν θεωρεί ότι είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος οδηγός αγώνων.

«Ο Μαξ μου θυμίζει σε πολλά πράγματα τον Μίκαελ Σουμάχερ. Όταν ακούς τι λέει στο team radio ειδικά. Το όριο του αυτοκινήτου δεν είναι το όριο του Μαξ Φερστάπεν. Μπορεί να το αισθανθεί και να αντιδράσει σε όλα τέλεια. Θυμάμαι τον πρώτο του καιρό στη Formula 1, όταν ήταν ξεκάθαρο το πόσο γρήγορος ήταν. Τώρα έχει ωριμάσει, εξελίχθηκε σε έναν πολύ ξεχωριστό οδηγό αγώνων. Λατρεύω να ακούω τις συνομιλίες του εν ώρα αγώνα. Ειδικά όταν είπε ότι δεν θέλει να οδηγάει σαν γιαγιά, όταν του είπαν να διαχειριστεί τα ελαστικά του. Δείχνει τρομερή αυτοπεποίθηση και μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του, μια πολύ δυνατή σχέση» είπε ο Ρος Μπράουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!