Το πρόγραμμα της F1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο

Πέτρος Σηφαλάκης
Το πρόγραμμα της F1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο
Τις επόμενες τρεις ημέρες θα δούμε μια πλήρη αγωνιστική δράση από τη Formula 1 και το MotoGP, με την πρώτη να βρίσκεται στην πίστα του Σίλβερστον και το δεύτερο, στο Μπρνο της Τσεχίας.

Έναν Αύγουστο γεμάτο motorsports πρόκειται να διανύσουμε το 2020, αφού ο κορονοϊός έφερε πίσω τα προγράμματά τους και το καλοκαιρινό διάλειμμα, δεν υφίσταται για φέτος. Έτσι λοιπόν παρά το γεγονός ότι είμαστε σε μια παραδοσιακά «νεκρή» περίοδο για τη Formula 1 και το MotoGP, ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα τριήμερο δράσης, που περιλαμβάνει και τα δύο πρωταθλήματα! Η Formula 1 για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα βρίσκεται στο Σίλβερστον της Αγγλίας και το MotoGP, ταξιδεύει στην Τσεχία και πιο συγκεκριμένα, στην πίστα του Μπρνο.

Όπως πάντα θα έχουμε τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής. Η μετάδοση θα γίνει μέσω της ΕΡΤ αλλά και μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV. Από την άλλη στο MotoGP έχουμε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών την Παρασκευή, άλλες δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών το Σάββατο και τις κατατακτήριες δοκιμές, λίγη ώρα μετά, μέσα στην ίδια ημέρα. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει μέσω της Cosmote TV. Παρακάτω αναλυτικά τα προγράμματα, σε ώρες Ελλάδας.

Formula 1

Παρασκευή, 7 Αυγούστου

13:00: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
17:00: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 8 Αυγούστου

13:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 9 Αυγούστου

16:10: Αγώνας

MotoGP

Παρασκευή, 7 Αυγούστου

10:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:10: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 8 Αυγούστου

10:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
14:30: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:10: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 9 Αυγούστου

15:00: Αγώνας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!