1-2 οι Mercedes στο FP3 του Σίλβερστον

Πέτρος Σηφαλάκης
1-2 οι Mercedes στο FP3 του Σίλβερστον
Η δυναμική των δύο Mercedes επέστρεψε στην τελεύταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών για το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δύο Ferrari έμειναν αρκετά πίσω.

Βαλτέρι Μπότας να θέτει τον κορυφαίο χρόνο και τον Λιούις Χάμιλτον να τον ακολουθεί. Ο Μαξ Φερστάπεν επίσης, κατάφερε να μπει στην τριάδα, ενώ ο Λανς Στρολ και ο Κάρλος Σάινθ, στην πεντάδα. Λεκλέρ, Νόρις, Ρικιάρντο έχουν την έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Νίκο Χούλκενμπεργκ που τρέχει εκτάκτως με την Racing Point, είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και έκλεισε στην ένατη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χούλκενμπεργκ πήρε τη θέση του Σέρχιο Πέρεθ αφού ο τελευταίος βγήκε θετικός στο τεστ κορονοϊού που του έγινε. Τη δεκάδα κλείνει ο Πιέρ Γκασλί με την Alpha Tauri του. Τα προβλήματα για τον Άλεξ Άλμπον συνεχίζουν καθώς ο οδηγός της Red Bull είχε θέματα με τα ηλεκτρικά του μονοθεσίου του. Οπότε, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο από τη 13η θέση. Ακόμη κι έτσι πάντως, τα πήγε καλύτερα από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος περιορίστηκε στη 14η θέση. Τέλος, ο Ντανιίλ Κβιατ θα πάρει ποινή πέντε θέσεων εκκίνησης μετά τις κατατακτήριες επειδή άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων στο αυτοκίνητό του. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!