ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τότο Βολφ: «Μη ξεγράφετε ακόμη τη Ferrari»

Τότο Βολφ: «Μη ξεγράφετε ακόμη τη Ferrari»

O Tότο Βολφ.

Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes υποστήριξε, ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι το σημερινό φιάσκο της Ferrari οφείλεται σε ένα οδηγικό λάθος, οπότε θα ήταν πρόωρο να θεωρηθεί η Scuderia ξεγραμμένη.

Ο Τότο Βολφ προσπαθεί να κρατάει χαμηλά τη μπάλα, ιδίως όταν η ομάδα του «πετάει» και δείχνει να βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τους αντιπάλους της. Αυτό έκανε και μετά τον θρίαμβο της Mercedes και το 1 – 2 που πέτυχε στο Γκραν Πρι Στυρίας, ενώ την ίδια στιγμή ναυαγούσε η Ferrari εξαιτίας της σύγκρουσης των δύο πιλότων της μεταξύ τους. Ο Αυστριακός δήλωσε ωστόσο σχετικά με τη Scuderia τα εξής: «Φυσικά έχουν φάει πολύ ξύλο τώρα. Μετά από το προηγούμενο δύσκολο Σαββατοκύριακο από άποψης επιδόσεων, όπου ωστόσο πήραν με τον Σαρλ μία δεύτερη θέση. Σήμερα όμως ήταν ένα οδηγικό λάθος, που οδήγησε τελικά στη διπλή εγκατάλειψή τους. Δεν θα ξέγραφα πάντως εγώ πρόωρα τη Ferrari».

H Formula 1 χρειάζεται μία δυνατή Ferrari

Όμως ο διευθυντής της Mercedes δεν έμεινε μόνον στην αξιολόγηση της παρουσίας της Ferrari, αλλά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και τόνισε ότι «επιθυμούμε μία δυνατή Ferrari. Είναι μία απίστευτη μάρκα με σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε τη Ferrari μπροστά στη μάχη με όλες τις άλλες σπουδαίες ομάδες. Κάτι σαν αυτό που συνέβη σήμερα ή το τελευταίο Σαββατοκύριακο δεν είναι καλό για εμάς ούτε επίσης για τη Formula 1».