ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φερστάπεν: «Προσπαθούσα να αποφεύγω τα νερά»

Φερστάπεν: «Προσπαθούσα να αποφεύγω τα νερά»

O Mαξ Φερστάπεν με τον πατέρα του Γιος.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση του στις κατατακτήριες δοκιμές της Στυρίας, θεωρώντας ότι ήταν ανέφικτη η κατάκτηση της pole position.

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, που πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Στυρίας και θα ξεκινήσει έτσι από την πρώτη σειρά εκκίνησης δίπλα από τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull τόνισε ότι «δεν ήταν καθόλου εύκολα σήμερα» και αποκάλυψε ότι δεν ακολούθησε τις αναμενόμενες αγωνιστικές γραμμές της πίστας.

Όπως εξήγησε ο Mad Max, «πρόσεχα να αποφύγω τα σημεία της πίστας με πολλά νερά μαζεμένα», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο τελευταίος γύρος μου στο Q3 θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, όμως ακόμη και έτσι μάλλον δεν θα ήμουν ταχύτερος από τον Χάμιλτον. Είμαι ευχαριστημένος από τη δεύτερη θέση μου».

«Δεν έβλεπες από τα σπρέι της βροχής, όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα αύριο σε στεγνή πίστα. Όταν βρίσκεσαι πίσω από άλλους στη βροχή δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τη ζώνη φρεναρίσματός τους», εξήγησε ο Φερστάπεν που δήλωσε για αύριο τα εξής: «Πιστεύω, ότι θα έχουμε την Κυριακή την ευκαιρία μας. Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλύτερο από ό,τι στον προηγούμενο αγώνα».