Ο Φερστάπεν πήρε το αίμα του πίσω στο FP2 της Στυρίας

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φερστάπεν πήρε το αίμα του πίσω στο FP2 της Στυρίας
Τα δοκιμαστικά για το Γκραν Πρι της Στυρίας συνεχίζονται και στη δεύτερη περίοδο, ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να είναι ο ταχύτερος πιλότος.

Αρκετά πιο γρήγορος σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος κατάφερε από τη δεύτερη θέση, να ανέβει στην πρώτη. Ο Ολλανδός επικράτησε του Βαλτέρι Μπότας, που είναι ο δεύτερος ταχύτερος και ο Σέρχιο Πέρεθ που στο FP1 ήταν ο πρώτος, πλέον είναι τρίτος. Η καλή εμφάνιση της Racing Point πιστοποιείται από την τέταρτη θέση του Λανς Στρολ, ο οποίος ωστόσο ήταν περίπου 4 δέκατα πιο αργός από τον teammate του.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε την πρώτη McLaren, αυτή του Κάρλος Σάινθ, ενώ έκτος βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον. Άλμπον, Νόρις, Λεκλέρ και Οκόν έκλεισαν τη δεκάδα. Η δεύτερη Ferrari πάντως, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο από τη 16η θέση και με χρόνο σχεδόν δύο δευτερόλεπτα πιο αργό από τον Μαξ Φερστάπεν...

Το περιστατικό που σημάδεψε τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ήταν η έξοδος που είχε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με τη Renault του. Προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά στο μονοθέσιο, στο πίσω και το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου και ο ίδιος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της πίστας για να γίνει ένα check up και να επιβεβαιωθεί ότι δεν χτύπησε. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, για το Γκραν Πρι της Στύριας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!