Το επεισοδιακό Γκραν Πρι της Αυστρίας με τα μάτια του gazzetta (vid)

Gazzetta team
Το επεισοδιακό Γκραν Πρι της Αυστρίας με τα μάτια του gazzetta (vid)
Πώς νίκησε ο Μπότας στο Γκραν Πρι Αυστρίας; Στέρησε ο Χάμιλτον τη νίκη από τον Αλμπον; Γιατί είχαν τόσο κακή απόδοση οι Ferrari και ιδίως ο Φέτελ; Θα μπορέσει να κοντράρει η Red Bull τη Mercedes; Η πρώτη εφετινή εκπομπή του gazzetta για τη Formula 1 θα σας λύσει όλες τις απορίες!

Αργησε μεν να ξεκινήσει το εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1, όμως ο πρώτος αγώνας του μας αποζημίωσε με το παραπάνω. Το Γκραν Πρι Αυστρίας εξελίχθηκε σε έναν επεισοδιακό αγώνα με πολλές ανατροπές, ποινές και εκπλήξεις, ενώ στο τέλος τερμάτισαν μόνον οι 11 από τους συνολικά 20 οδηγούς! Το gazzetta θα συνεχίσει και εφέτος να ενημερώνει τους φίλους της κορωνίδας των μηχανοκίνητων αθλημάτων για όλες τις εξελίξεις, ενώ ξεκινά άμεσα με την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του 2020 για τη Formula 1.

Το ρόδι έσπασαν εφέτος οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και ο Γιώργος Βαρίνος που κάνει τις διαδικτυακές μεταδόσεις των Γκραν Πρι της Formula 1 στο gazzetta, ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο διευθυντής του τμήματος inMotion, Πέτρος Πιτσίνης. Μισή ώρα εκπομπής, που πέρασε για όλους σαν…νεράκι και το ίδιο θα θέλαμε να συμβεί και με όσους την παρακολουθήσουν.

Να σημειώσουμε, ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει και η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του gazzetta για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας MotoGP. Γιατί το gazzetta αγαπά τα μηχανοκίνητα σπορ και το αποδεικνύει στην πράξη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!