Ράσελ: «Η νίκη μου στο Virtual GP δείχνει τι μπορώ να κάνω»

Ράσελ: «Η νίκη μου στο Virtual GP δείχνει τι μπορώ να κάνω»
Ο πιλότος της Williams, Τζορτζ Ράσελ δεν έχει κερδίσει ακόμη κάποιον αγώνα της Formula 1 όμως λέει ότι με τη νίκη του στο Virtual Grand Prix, αποδεικνύει τις ικανότητές του.

Τελευταία, ο Τζορτζ Ράσελ τραβά τα βλέμματα πάνω του με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή, είχε πει ότι «ζηλεύει» τον Σαρλ Λεκλέρ, τον Άλεξ Άλμπον και τον Λάντο Νόρις, με τους οποίους είναι πολύ κοντά σε ηλικία και διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις, επειδή τρέχουν σε μεγάλες ομάδες σε αντίθεση με εκείνον που δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί με τη Williams. Επίσης, δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι ελπίζει η Mercedes να ακολουθήσει την ίδια τακτική με τη Ferrari σε ο,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ρούκι Λεκλέρ, λέγοντας στην ουσία ότι θέλει να τον προωθήσουν ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει. Τώρα, που κέρδισε το Virtual Grand Prix του περασμένου Σαββατοκύριακου, προχώρησε σε νέες δηλώσεις.

«Θα συνεχίσω με τις νίκες και στο μέλλον»

Όταν ερωτήθηκε αν πιστεύει πως η νίκη του θα βοηθήσει στη φήμη του, απάντησε: «με κάποιους τρόπους, ναι. Θέλω να πω, ότι είχα περισσότερη δημοσιότητα κερδίζοντας στα Esports, παρά από κάθε αγώνα της Formula 1 που έχω τρέξει. Οπότε κάνω τα πάντα για να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, το έκανα και πέρυσι, θα το συνεχίσω και στο μέλλον, η νίκη μου στο Virtual GP είναι ενδεικτική των ικανοτήτων μου». Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ να κερδίσει ξανά, ακόμη κι αν ήταν σε ψηφιακό αγώνα. «Ένιωσα εκπληκτικά. Ακόμη κι αν ήταν σε έναν ψηφιακό αγώνα, η ανταγωνιστική μου φύση και η ευκαιρία μου να τρέξω πολύ κοντά στους φίλους μου αρκεί. Είναι ωραίο να κερδίζεις, πάρα πολύ ωραίο, για να είμαι ειλικρινής» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!