Ράσελ: «Ζηλεύω τους Λεκλέρ, Άλμπον, Νόρις που τρέχουν σε κορυφαίες ομάδες»

Ράσελ: «Ζηλεύω τους Λεκλέρ, Άλμπον, Νόρις που τρέχουν σε κορυφαίες ομάδες»
Ο νεαρός πιλότος της Williams παραδέχεται ότι θα ήθελε και εκείνος να βρίσκεται σε μια πρωτοκλασάτη ομάδα της Formula 1, όπως είναι και οι φίλοι του που έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία.

Από την πορεία τους πριν την Formula 1, ο Τζορτζ Ράσελ της Williams γνωρίζεται πολύ καλά και έχει φιλικές σχέσεις με αρκετούς νέους πιλότους της ηλικίας του, όπως είναι ο Σαρλ Λεκλέρ, ο Άλεξ Άλμπον και ο Λάντο Νόρις. Οι τρεις πιλότοι τρέχουν για τη Ferrari, τη Red Bull και τη McLaren αντίστοιχα, ενώ ο Ράσελ βρίσκεται στο τιμ της Williams. Ο πρωταθλητής της Formula 2 για το 2018, έχει την υποστήριξη της Mercedes και περιμένει στα επόμενα χρόνια να καταφέρει να διεκδικήσει ένα καλύτερο μονοθέσιο από της Williams, ώστε να μπορεί να γίνει και πιο ανταγωνιστικός.

Θα ήθελα να παλεύω μαζί τους»

«Όλοι είμαστε νέοι, θέλουμε να έχουμε μια επιτυχημένη καριέρα, να τρέξουμε σε πολλούς αγώνες και να κερδίσουμε. Ακόμη και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, δεν ξέρω πόσων χρόνων ήταν όταν κέρδισε τον πρώτο του αγώνα. Πόσα χρόνια είχε στη Formula 1 μέχρι να το κάνει. Αν κάνεις τη δουλειά σου σωστά και προσπαθείς, θα έχεις και την ευκαιρία σου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω μέχρι στιγμής. Το να βλέπω τους φίλους μου να βρίσκονται σε κορυφαίες ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα, είναι κάτι για το οποίο ζηλεύω λίγο. Προφανώς, επειδή θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί και να παλεύω μαζί τους. Ξέρω όμως ότι όσο προσπαθώ και κάνω τη δουλειά μου σωστά, θα έχω μια ευκαιρία στο μέλλον. Είτε είναι σε ένα, δύο, πέντε ή δέκα χρόνια. Θα έρθει» είπε ο Τζορτζ Ράσελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!