Formula 1: «Η καραντίνα στην Αγγλία κάνει τον αγώνα αδύνατο»

Formula 1: «Η καραντίνα στην Αγγλία κάνει τον αγώνα αδύνατο»
Τα νέα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης προβλέπουν ότι όσοι φτάνουν στη χώρα, θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών, κάτι που αναμένεται να βάλει φρένο στον φετινό αγώνα της Formula 1.

Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο συνεχίζουν να παίρνουν μέτρα κατά του κορονοϊού, κάτι απολύτως φυσιολογικό ώστε να μην έχουμε μια μεγάλη «αναζωπύρωση» της πανδημίας. Στην Αγγλία, όσοι εισέρχονται στη χώρα θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών για να διαπιστωθεί αν είναι φορείς του κορονοϊού ή όχι και η συγκεκριμένη κίνηση, απειλεί το Γκραν Πρι της Formula 1 στο Σίλβερστοουν.

«Η καραντίνα των 14 ημερών καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή ενός αγώνα της Formula 1 στην Αγγλία φέτος. Αυτό θα είναι κάτι που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε δεκάδες χιλιάδες δουλειές γύρω από τη Formula 1 και την αλυσίδα που κρύβεται πίσω από έναν αγώνα. Αν όλα τα μεγάλα σπορ επιστρέψουν στην τηλεόραση τότε θα πρέπει να γίνουν εξαιρέσεις» είπε ένας εκπρόσωπος της Formula 1.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να εξαιρέσει κανέναν από το συγκεκριμένο μέτρο. Οι ειδικοί έχουν απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τουλάχιστον για την ώρα και από ότι φαίνεται, μόνο οι οδηγοί φορτηγών και διάφοροι σημαντικοί εργαζόμενοι για τον εφοδιασμό της χώρας με αγαθά δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα, όμως θα ακολουθούν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!