F1 in Schools: H Arrow Racing στον ελληνικό τελικό

Gazzetta team
F1 in Schools: H Arrow Racing στον ελληνικό τελικό
H «Arrow Racing Team», του σχολείου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση», προκρίθηκε φέτος στον εθνικό τελικό του διαγωνισμού «F1 in Schools».

Ανάμεσα από 28 ακόμα ελληνικές ομάδες, η Arrow Racing Team έχει στόχο να διακριθεί στους εθνικούς τελικούς του διαγωνισμού F1 in Schools και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό. Αυτός θα πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Arrow Racing Team πήρε την πρόκριση της στους εθνικούς τελικούς μετά από έξι μήνες προετοιμασίας. Οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος κρίνονται εξαιρετικά υψηλές και στόχος του είναι να ενισχύσει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις φυσικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική, τα μαθηματικά, το μάρκετινγκ, τα μέσα ενημέρωσης, κλπ.

Arrow Racing Team Logo F1 in Schools 2020

Διαφορετικά τα φετινά δεδομένα

Ο τρόπος διεξαγωγής των φετινών τελικών θα είναι εντελώς διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς -λόγω της πανδημίας- θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Η βασική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι καταργείται το καθαρά αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού και επομένως η κατασκευή των αμαξιδίων. Κατά συνέπεια η αξιολόγηση των ομάδων θα γίνει στα θεωρητικά σκέλη του διαγωνισμού.

Λόγω κορονοϊού, στους φετινούς εθνικούς τελικούς το διαγωνιστικό μέρος με τα μικρά μοντελάκια αυτοκινήτων καταργείται, καθώς η αξιολόγηση θα γίνει εξ' αποστάσεως.

Τα μέλη της ομάδας είναι όλα παιδιά Λυκείου και τα ονόματά τους είναι: Βάγγος Βουλουμάνος, Έργης Παπαδόπουλος, Γιάννης Νεόφυτος, Μάνια Ζωγράφου, Γιώργος Ευσταθόπουλος, Βασίλης Τσάδαρης, Λευτέρης Λίτινας και Στέλιος Χατζήβεης.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στις ομάδες που θα προκριθούν, βάθρο και στο παγκόσμιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!