Λεκλέρ: «Ο Φερστάπεν πολλές φορές ξεπερνά τα όρια» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Ο Φερστάπεν πολλές φορές ξεπερνά τα όρια» 
Σύμφωνα με τον Σαρλ Λεκλέρ, ο Μαξ Φερστάπεν αρκετές φορές γίνεται πιο επιθετικός από ότι θα έπρεπε στις μονομαχίες του στη Formula 1.

Οδηγοί σαν τον Μαξ Φερστάπεν και τον Σαρλ Λεκλέρ έχουν δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στη Formula 1, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε κριθεί έντονα για την μονοτονία της. Χάρη στο «νέο αίμα» που προστέθηκε στο γκριντ, βλέπουμε οδηγούς με πάθος και καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τη μάχη, δίνοντάς μας στιγμές για να θυμόμαστε. Ο Σαρλ Λεκλέρ, είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Μαξ Φερστάπεν. Ο πιλότος της Ferrari έκανε κάποιες δηλώσεις όταν ερωτήθηκε αν προτιμά να μάχεται με τον Λιούις Χάμιλτον ή τον Φερστάπεν.

«Πάντα έχει ενδιαφέρον η μάχη με τον Μαξ»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Προτιμώ να μάχομαι με τον Χάμιλτον αν θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσω. Από την άλλη, ξέρω ότι η μάχη πάντα θα έχει ενδιαφέρον με τον Μαξ. Ο χώρος που δημιουργείται είναι πάρα πολύ λίγος, αυτό απολαμβάνουμε όμως στο σπορ. Πολλές φορές ο Μαξ ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές βρίσκεται στα όρια, όμως απολαμβάνω τις μάχες μας.

Από την άλλη ο Λιούις είναι εντελώς διαφορετικός, έχει πολύ διαφορετικό στυλ οδήγησης. Είναι απίστευτα έξυπνος, μαθαίνω πάντα τόσα πολλά όταν μάχομαι μαζί του. Ξέρει ακριβώς τι θα κάνεις κάθε φορά με την εμπειρία του, αυτό τον κάνει τόσο καλό στην πίστα. Δεν είναι πολύ επιθετικός, πάντα όμως είναι απίστευτα σωστός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!