Ο Φερνάντο Αλόνσο δωρίζει 300.000 μάσκες στην Ισπανία

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φερνάντο Αλόνσο δωρίζει 300.000 μάσκες στην Ισπανία
Στηρίζει έμπρακτα τη χώρα του ο Φερνάντο Αλόνσο, στις δύσκολες στιγμές του κορονοϊού και προσφέρει σε συνεργασία με τη UNICEF, μάσκες προστασίας, που είναι σε έλλειψη.

Η Ισπανία είναι μια από τις χώρες με τις μεγαλύτερες «πληγές» από τον κορονοϊό στην Ευρώπη. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, ο Φερνάντο Αλόνσο σε συνεργασία με τη UNICEF, προσφέρουν 4.000 σετ διάφορων ειδών προσωπικής προστασίας και 300.000 μάσκες για τους πολίτες και το ιατρικό προσωπικό που έρχονται αντιμέτωποι με την πανδημία. Ο πρώην πιλότος της Formula 1 έγραψε:

«Σας ευχαριστώ όλους για την ακούραστη δουλειά που πάντα κάνετε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Με τη UNICEF ήδη έχουμε προμηθευτεί απαραίτητο εξοπλισμό. Κάθε βοήθεια είναι σημαντική, σας ενθαρρύνω όλους! Από την αποστολή ενός SMS μέχρι την επίσκεψη της ιστοσελίδας της UNICEF». Η UNICEF από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Αλόνσο για την προσφορά του με ένα δικό της post στο Twitter.

Τέτοιες σημαντικές κινήσεις είναι πάντα ωραίο να τις βλέπουμε και ειδικότερα, από ανθρώπους που έχουν σηκώσει ψηλά τη σημαία της χώρας τους, όπως έχει κάνει ο Φερνάντο Αλόνσο σε πάρα πολλά Γκραν Πρι της Formula 1! Ο Ισπανός έχει κατακτήσει δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών, το 2005 και το 2006 με τη Renault και συνέχισε μέχρι το 2018 στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ. Η τελευταία ομάδα που έτρεξε, πριν εγκαταλείψει την F1, ήταν η McLaren, ενώ τώρα συνεχίζει να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα, καθώς στα 38 του χρόνια έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!