ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ferrari: «Το μέλλον του Φέτελ στην ομάδα είναι στα χέρια του»

Ferrari: «Το μέλλον του Φέτελ στην ομάδα είναι στα χέρια του»

Ferrari: «Το μέλλον του Φέτελ στην ομάδα είναι στα χέρια του»

Ο επικεφαλής της Ferrari λέει ότι αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, τότε δεν έχει παρά να δουλέψει και να δείξει έναν καλύτερο εαυτό. 

Στο τέλος της σεζόν, ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα βρεθεί με ένα ληγμένο συμβόλαιο στα χέρια του. Ο Γερμανός θα πρέπει είτε να βρει μια ομάδα για να συνεχίσει, είτε να υπογράψει ξανά με τη Ferrari, όμως το τελευταίο θα γίνει αν καταφέρει να έχει καλύτερα αποτελέσματα από την περσινή χρονιά, η οποία ήταν μια από τις χειρότερες στην καριέρα του. Υπάρχουν διάφορες φήμες για την ώρα, που βάζουν στη θέση του Φέτελ τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, ακόμη και... τον Λιούις Χάμιλτον. Ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, είπε για τον Σεμπάστιαν Φέτελ: 

«Βρίσκεται σε ένα σημείο-κλειδί της καριέρας του. Έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε για ένα νέο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό για εμάς να ολοκληρώσουμε σύντομα, δεν είναι κάτι που θέλουμε να αφήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό για εκείνον αλλά και για εμάς, θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε το συγκεκριμένο θέμα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ελπίζουμε να τελειώσουν σύντομα. Ο Φέτελ είναι σε πολύ καλή φόρμα. Θεωρώ ότι έχει εστιάσει σε συγκεκριμένο στόχο, ξέρει ότι χρειάζεται να τα πάει καλά. 

Αυτά που θα πετύχει στην εκκίνηση της σεζόν είναι σημαντικά για να ανανεώσει και το ξέρει, είναι στα χέρια του. Θεωρώ ότι έχει μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήταν επίσης ένας σημαντικός χρόνος για εκείνον. Ο Σαρλ και η απόδοσή του τον έπιασαν στον ύπνο. Πλέον, ξέρει τι γίνεται και ξέρει τι χρειάζεται να κάνει, οπότε νομίζω ότι θα έχει ετοιμαστεί πολύ καλύτερα το χειμώνα. Πέρασε ένας χρόνος που τον σπατάλησε για να καταλάβει τι πάει λάθος, για να το βρει και να τα καταφέρει καλύτερα στην επόμενη σεζόν».