Εργαζόμενοι της Haas: Αρνητικό το τεστ κορονοϊού

Πέτρος Σηφαλάκης
Εργαζόμενοι της Haas: Αρνητικό το τεστ κορονοϊού
Τα αποτελέσματα του δείγματος που πήραν από τους ανθρώπους της Haas, έδειξε ότι δεν έχουν κορονοϊό αλλά μια απλή γρίπη, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από αυτή την πλευρά.

Σε αντίθεση με το θετικό δείγμα του εργαζομένου της McLaren, οι τέσσερις άνθρωποι που δουλεύουν στη Haas και είχαν συμπτώματα κορονοϊού, τελικά δεν έχουν τον ιό. Πρόκειται για απλές περιπτώσεις εποχικής γρίπης και το πόρισμα των ιατρών έφερε ανακούφιση στην ομάδα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια της Formula 1. Οι ασθενείς είχαν μπει προληπτικά σε καραντίνα και είχαν απομονωθεί, ενώ θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή τους και προσβληθούν από τον ιό, τώρα που ο οργανισμός τους δεν βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Στον αντίποδα η McLaren ανακοίνωσε ότι στη δική τους περίπτωση, υπάρχει κορονοϊός και παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της ασφάλειας τόσο της ίδις της ομάδας, όσο και των υπολοίπων. Είπαν ότι δεν θα συμμετέχουν στο Γκραν Πρι Αυστραλίας και αυτή την ώρα εξετάζονται τα ενδεχόμενα από τη Formula 1 και τη FIA, για να δουν αν θα γίνει τελικά ο αγώνας ή όχι. Πάντως οι περισσότεροι είναι ενάντια σε αυτό και πιστεύουν ότι η ηγεσία της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ, θα πρέπει να πάρει παράδειγμα από τις άλλες διοργανώσεις και να αλλάξει το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!