Ο Φέτελ προειδοποιεί τη Formula 1 με «χειρόφρενο» των οδηγών

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φέτελ προειδοποιεί τη Formula 1 με «χειρόφρενο» των οδηγών
Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari λέει ότι σε περίπτωση που η κατάσταση με τον κοροναϊό επιδεινωθεί και ο αγώνας δεν αναβληθεί, τότε οι οδηγοί θα αποφασίσουν να μην τρέξουν στην Αυστραλία.

Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα με τον αγώνα της Αυστραλίας στη Formula 1, είναι ρευστά. Το πρώτο κρούσμα στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ επιβεβαιώθηκε και ανήκει στο τιμ της McLaren, ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα ακόμη πέντε περιπτώσεων, που έχουν συμπτώματα. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της FIA παρακολουθούν στενά την υπόθεση και αναμένεται ότι σύντομα, θα βγει η απόφασή τους. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ωστόσο, προειδοποιεί ότι αν δεν πράξουν τα ανάλογα και πάρουν μεγάλα ρίσκα, οι οδηγοί θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Χειρόφρενο» θα τραβήξουν οι πιλότοι

«Ελπίζω ότι και οι υπόλοιποι θα συμφωνήσουν και ελπίζω να μην πάνε τα πράγματα τόσο μακριά, όμως αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο τότε θα τραβήξουμε χειρόφρενο. Είμαστε μια ομάδα είκοσι ατόμων και νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, έχουμε συσπειρωθεί για διάφορες περιστάσεις. Διαμορφώνουμε μια κοινή γνώμη και παίρνουμε τις μεγάλες αποφάσεις όταν χρειάζεται. Κρίνω ότι είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απόφαση και είμαστε αρκετά ώριμοι για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Οπότε, αν χρειαστεί, θα τραβήξουμε χειρόφρενο σε αυτή την περίπτωση» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Σίγουρα πάντως οι υπόλοιποι οδηγοί θα είναι μαζί του σε μια τέτοια απόφαση και ειδικά ο Λιούις Χάμιλτον, μαζί με τον Κίμι Ράικονεν, που ήδη έχουν τοποθετηθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!