ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χάμιλτον και Ράικονεν: Δεν πρέπει να γίνει ο αγώνας στην Αυστραλία

Χάμιλτον και Ράικονεν: Δεν πρέπει να γίνει ο αγώνας στην Αυστραλία

Χάμιλτον και Ράικονεν: Δεν πρέπει να γίνει ο αγώνας στην Αυστραλία

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Κίμι Ράικονεν πιστεύουν ότι η κανονική διεξαγωγή του προγράμματος της Formula 1 στην Αυστραλία, δεν είναι η σωστή επιλογή.

Πάρα πολλά events, σχετικά με το motorsport και μη, έχουν αναβληθεί λόγω του κοροναϊού. Ωστόσο, η Formula 1 συνεχίζει απτόητη και το πρόγραμμα στην Αυστραλία θα συνεχίσει κανονικά! Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, όλα θα κυλίσουν ομαλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι δεν κάνουν καλά που ακολουθούν αυτή την τακτική. 

«Τα λεφτά κυβερνούν τον κόσμο» 

Ο Λιούις Χάμιλτον, είπε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου: «μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι είμαστε εδώ. Είναι εκπληκτικό που έχουμε αγώνες αλλά για εμένα, είναι σοκαριστικό ότι όλοι αυτή τη στιγμή καθόμαστε σε αυτή την αίθουσα. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος, έχει αντιδράσει. Ακόμη και το NBA πήρε αναβολή και η Formula 1 συνεχίζει κανονικά». 

Όταν ερωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι συμβαίνει αυτό, είπε: «τα χρήματα κυβερνούν τον κόσμο». Ο Χάμιλτον τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ότι είναι σημαντικό θέμα ο κοροναϊός και ανησυχεί για διάφορα πρόσωπα. Ας πούμε, έφερε σαν παράδειγμα τον Τζάκι Στιούαρτ. Ο πιλότος της Mercedes είπε ότι τον συνάντησε, ήταν υγιέστατος όμως επειδή είναι μεγάλος (80 ετών) θα μπορούσε πολύ εύκολα να βρεθεί σε δύσκολη θέση από τον ιό. 

Ο Κίμι Ράικονεν, πιστεύει κι εκείνος ότι δεν είναι σωστό που ο αγώνας στην Αυστραλία θα διεξαχθεί κανονικά. Είπε, επίσης, ότι αν ήταν στο χέρι της ομάδας του, τότε δεν θα βρισκόντουσαν εκεί. «Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό που είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, πιθανότατα δεν είναι. Όμως, δεν εξαρτάται από εμάς, δεν είναι δική μας απόφαση. Θεωρώ ότι αν ήταν καθαρά μια απόφαση της ομάδας μου, δεν θα ήμασταν εδώ» είπε ο Κίμι Ράικονεν στις δικές του δηλώσεις.